Foix
Curs en línia de manipulació d’aliments per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració
08/04/2024
De 10 a 13 h
Accés: gratuït
Públic a qui va dirigida l'activitat: Treballa/viu al parc
En línia
Organitzadors: Parc a taula (Xarxa de Parcs Naturals). Amb la col·laboració de la Unitat de Seguretat Alimentària del Servei de Salut Pública.
663 826 072
Piero Istrice (UNSPLASH)
Descripció:
Destinataris
Manipuladors d’aliments d’establiments minoristes i de restauració comercial adherits al programa Parc a taula.
Contingut
- Introducció a les malalties de transmissió alimentària
- Els perills alimentaris
- Els factors que afecten el creixement microbià
- Les contaminacions encreuades
- Principals éssers vius patògens
- Higiene personal i hàbits higiènics
- Pràctiques correctes de manipulació
- Introducció als plans d’autocontrol i a les substàncies que poden produir intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries
Preu, durada i metodologia
El curs és gratuït, té una durada de 3 hores i consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i, si escau, la realització i resolució d’exercicis.
Certificat
Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a què estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent.
Inscripcions
Les places són limitades, amb un mínim de 15 i un màxim de 30 participants, per rigorós ordre d’inscripció (vegeu enllaç d'inscripció).
Requisits activitat:
Aquest curs s'adreça exclusivament a manipuladors d’aliments d’establiments minoristes i de restauració comercial adherits al programa Parc a taula.