caes

Garraf Conferències | Degustacions | Diversos | Educació ambiental | Fires i festes
de maig
26
2024


Fira de vins "Vinum" a Olesa de Bonesvalls

Irene Garzie

Irene Garzie

Horari d'inici: 10.30 h

Horari complet:
de 10.30 a 20 h

Lloc: Hospital Medieval d'Olesa de Bonesvalls

Olesa de Bonesvalls

Organitzadors: Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls

Telèfon: Oficina d'informació turistica del Parc del Garraf - Olesa de Bonesvalls: 673 090 242

A/e: naharrocm@olesadebonesvalls.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Olesa de Bonesvalls acollirà la primera edició de “VINUM” Fira de vins del Massís del Garraf, un esdeveniment que promocionarà els cellers participants d’aquesta zona geogràfica així com els productes que s’hi elaboren, com ara vins i escumosos. D’altra banda, es vol posar en valor el territori i l’entorn marcat per un passat agrícola, així com posar en relleu el patrimoni arquitectònic que ens ha precedit durant gairebé vuit segles: l’Hospital Medieval dels Cervelló, lloc on s’ubicarà la fira.

D’aquesta manera, la fira estarà formada per cellers que s’aniran anunciant a mesura que s’apropi la data i establiments gastronòmics que oferiran tapes per acompanyar amb el vi.

Durant el matí, hi haurà una taula rodona sobre la recuperació del paisatge amb ponents locals i de cooperatives que treballen l’entorn. L’acte anirà seguit de la inauguració oficial de l’esdeveniment, on es preveu la presència d’alcaldies de la comarca així com diputats i representants. També, podrem gaudir d’actuacions musicals en directe amb els grups Trifàsic amb gel al migdia i Apocadixie a la tarda; un maridatge a càrrec de Caram Caram amb els vins del massís i formatges catalans, i una activitat familiar de pintar amb vi a càrrec de Marta Aranyó.

L’horari d’obertura serà de 12 a 15 h i de 17 a 20 h. Hi haurà activitats en què serà necessària la inscripció prèvia. Un cop estigui el programa completat, es farà públic amb els preus detallats de les degustacions, sistemes d’inscripció, horaris, etc. Més detalls properament.


Categories: Garraf, Turisme sostenible, Conferències, Degustacions, Diversos, Educació ambiental, Fires i festes,

compartir