Garraf
Jornada tècnica - Espigall del Garraf: estudi de consumidors i anàlisi d'un model
31/03/2016
17.45h
parc.activitat.acces: parc.activitat.gratuit
parc.activitat.tipuspublic: parc.activitat.general
Avinguda de Cubelles, 88
Vilanova i la Geltrú
Organizers: Fundació Miquel Agustí
935 521 055

L'espigall és una varietat tradicional de col de la comarca del Garraf que presenta nombroses singularitats tant morfològiques com sensorials.
Obtenir varietats millorades d'espigall del Garraf per criteris agromorfològics i sensorials, que permetin augmentar i consolidar el prestigi entre els productors i els consumidors de la zona, són el començament per aconseguir l'empara d'una marca de qualitat.
Presentem els resultats de l'estudi de consumidors realitzat el mes passat al Mercat del Centre i analitzem el cas de la IXP Grelos de Galicia, un cultiu amb llarga tradició a Galícia i Portugal, i que es cultiva i diferencia amb èxit sota l'empara d'aquest distintiu de qualitat establert per la UE.
