caes

Garraf

Presentació de l'estudi dels valors nutricionals dels espigalls

Conferències | Jornades tècniques | Educació ambiental

23/11/2017

de 18.30 a 19.30 h

Accés: gratuït

Públic a qui va dirigida l'activitat: Científic/estudiós

Edifici Miramar. Sitges
Carrer de la Davallada, 12

Sitges

Organitzadors: Node Garraf Agència de Desenvolupament

938 100 722

lallotja@lallotja.info 

Descripció:

Presentació de l'estudi que aportarà indicadors per la determinació de paràmetres químics i bioactius relacionats amb la qualitat nutricional dels espigalls del Garraf i oferirà pautes per la millora i innovació en processos productius.

El brotons i espigalls són els productes d’una varietat de col d’hivern, l’anomenada col brotonera. Aquesta col ha romàs arrelada durant molt de temps al Garraf, on havia estat un menjar quotidià procedent dels horts locals.

Adreçat a nutricionistes i dietistes. Membres de la Xarxa Productes de la Terra. Membres del Parc a taula. Membres de l'Associació espigalls del Garraf i públic en general.

18.30 h: Presentació
· Xavier Roget Padrosa, director del programa Parc a taula de la Diputació de Barcelona.

18.40 h: Ponències
·Joan Simó, director de la Fundació Miquel Agustí - FMA
·Pau Marsé, agrònom i membre de l'Associació Espigalls del Garraf
 

Requisits activitat: Més informació: http://www.lallotja.info/
compartir

Cercador d'activitats





butlletí gaudim

Subscriu-te als nostres butlletins

Rep els nostres butlletins de Parcs, subscriu-te a l'agenda i a l'Informatiu

butlletí gaudim

Suggeriments, opinió i xarxes socials

Envia'ns els teus suggeriments, opina i visita les nostres xarxes socials