Garraf
Presentació de l'estudi dels valors nutricionals dels espigalls
23/11/2017
de 18.30 a 19.30 h
Accés: gratuït
Públic a qui va dirigida l'activitat: Científic/estudiós
Carrer de la Davallada, 12
Sitges
Organitzadors: Node Garraf Agència de Desenvolupament
938 100 722
Descripció:
Presentació de l'estudi que aportarà indicadors per la determinació de paràmetres químics i bioactius relacionats amb la qualitat nutricional dels espigalls del Garraf i oferirà pautes per la millora i innovació en processos productius.
El brotons i espigalls són els productes d’una varietat de col d’hivern, l’anomenada col brotonera. Aquesta col ha romàs arrelada durant molt de temps al Garraf, on havia estat un menjar quotidià procedent dels horts locals.
Adreçat a nutricionistes i dietistes. Membres de la Xarxa Productes de la Terra. Membres del Parc a taula. Membres de l'Associació espigalls del Garraf i públic en general.
18.30 h: Presentació
· Xavier Roget Padrosa, director del programa Parc a taula de la Diputació de Barcelona.
18.40 h: Ponències
·Joan Simó, director de la Fundació Miquel Agustí - FMA
·Pau Marsé, agrònom i membre de l'Associació Espigalls del Garraf
Requisits activitat: Cal fer inscripció prèvia aquí
Més informació: http://www.lallotja.info/