caes

Garraf Conferències | Passejades guiades | Educació ambiental | Itineraris guiats
de juny
10
2017


VI nit dels ratpenats a Gavà

Horari d'inici: 20 h

Horari complet:
De 20 a 22 h

Lloc: Biblioteca Josep Soler Vidal-Parc del Mil·lenni
Plaça de Jaume Balmes, s/n
Gavà

Organitzadors: Museu de Gavà

Telèfon: 932 639 610

A/e: museu@gava.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Activitat on descobrirem tots els secrets dels ratpenats: la diversitat d’espècies que viuen al territori, com s’orienten, els costums alimentaris i migratoris que tenen i la important funció ecològica que desenvolupen, entre molts altres aspectes. És obvi que aquests fascinants animals són font de llegendes i de mites, per això durant la sessió es donaran a conèixer més detalls i s’esbrinarà què hi ha de cert i què de mite. També es podran veure i conèixer tots els materials i estris que s’utilitzen per a l’estudi científic d’aquests mamífers voladors.

A les 20 h: xerrada “Bat Night, una nit per conèixer els ratpenats” a càrrec del Museu de Ciències Naturals de Granollers.
A les 21 h: sortida pels voltants del Parc del Mil·lenni, on els participants podran veure i sentir els ratpenats mentre fan una passejada nocturna.Qui vulgui podrà dur un entrepà o carmanyola per sopar.

Requisits activitat:

Places limitades. Inscripció gratuïta al Museu de Gavà o al tel. 932 639 610.

Cal portar roba i calçat adequats, un petit llum i, opcionalment, sopar.
 

 


Categories: Garraf, Conferències, Passejades guiades, Educació ambiental, Itineraris guiats, fauna, mamífers, vertebrats, Biodiversitat, general,

compartir