caes

Guilleries-Savassona Concerts
de set.
10
2022


Parcs en concert amb Sandra Monfort i Mar Pujol

Elena Silvestre

Elena Silvestre

Horari d'inici: 19 h

Lloc: Parc de les Set Fonts

Sant Julià de Vilatorta

Organitzadors: Xarxa Parcs Naturals

Telèfon: 617 299 046

A/e: parcsenconcert@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Monfort s’està fent un nom inoblidable dins la música catalana actual. La jove cantant valenciana, membre del grup Marala, ens presentarà el seu projecte en solitari Niño Reptil Ángel, el qual travessa la tradició des de la carícia de l’electrònica a la música d’arrel i la poesia. La seguirà Mar Pujol, cantant autodidacta que ens regalarà els seus propis temes i la seva veu acompanyada de la guitarra. 

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

 

Visita guiada opcional a càrrec d’Ineditours*

Preu: 10 euros per persona
Reserva prèvia: 662 213 680 / reserves@ineditours.com

 

Requisits activitat:

INSCRIPCIONS: Per poder assistir als concerts és imprescindible inscriure-s'hi prèviament mitjançant el següent formulari d'inscripció.


Categories: general, Guilleries-Savassona, Viu el parc, Concerts,

compartir