caes

Guilleries-Savassona Concerts
de set.
14
2024


Parcs en concert amb Gèls

© Gèls

© Gèls

Horari d'inici: 20 h

Lloc: Plaça de l'Església

Tavèrnoles

Organitzadors: Xarxa Parcs Naturals

Telèfon: 725 513 640

A/e: parcsenconcert@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

En Gès (Kamele N’Goni) i en Cels Burgès (guitarra) es troben per crear i compartir paisatges sonors.

La particular sonoritat de l’instrument africà, juntament amb pedals d’efectes i la guitarra, són les peces clau del seu estil i la raó de les seves composicions instrumentals, on predomina la força rítmica i melòdica sobre l'harmònica. Influències d’estils d’arrel (afro i blues) i moderns (pop i jazz) els fan crear diferents paisatges sonors que provoquen a l’oient sensacions, pensaments, imatges o colors molt diversos.

Després del concert, i amb motiu del Dia Internacional de la Lluna, s’ofereix una Observació de la Lluna a càrrec de l’entitat Astrofels. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a en.guilleries@diba.cat, finançada a través del conveni de col·laboració entre l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i el Consorci del Ter.


Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

Requisits activitat:

Entrades: Per poder assistir als concerts és imprescindible fer la reserva prèviament a Parcs en concert 2024.


Categories: general, Guilleries-Savassona, Viu el parc, Concerts,

compartir