Litoral Cursos i tallers | Festivals i espectacles
abr.
28
2019


Matinal al Parc

FUSIC

FUSIC

Horari d'inici: 10.30 h

Lloc: Ermita de Sant Mateu

Premià de Dalt

Organitzadors: Viu el Parc

Telèfon: 635 016 790

A/e: viuelparc@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Us esperem a la Matinal del Parc! Hi haurà tallers i activitats lúdiques que giraran al voltant de les instal·lacions artístiques. Sota el lema «Vestim el bosc de festa», participarem en tallers en què, tot jugant, aprendrem coses del bosc i l’adornarem. Durant tot el matí gaudirem amb les animacions itinerants de Moi Aznar, que també ens oferirà una cloenda musical.

 

De 10.30 h a 14 h, «Vestim el bosc de festa». Diversos tallers i activitats lúdiques que giren al voltant de les instal·lacions artístiques.

A les 11 h, «La volta al món en uns quants contes». Espectacle itinerant.

A les 12.30 h Espectacle de cloenda amb Moi Aznar.

 

NOTA: L’accés recomanat per arribar a Sant Mateu és el que es troba anant des de Vilassar de Dalt en direcció Cabrils o a la inversa, agafant el carrer que surt a l’altura de l’ermita de Sant Sebastià, en el canvi de rasant que fa de límit entre els dos municipis. Cal continuar pel carrer asfaltat que, tot seguit, continua amb la pista que dona accés al Parc. Seguint la pista s’arriba a la creu de Can Boquet, cruïlla de camins on hi ha el centre d’informació del Parc. Des d’aquesta cruïlla s’accedeix a Sant Mateu si s’agafa el camí de l’esquerra que s’enfila amunt fins a arribar a la cruïlla que indica cap a la font de Sant Mateu, a l’altura de de l’aparcament de la Plana del Mestre. Allà podeu deixar el vehicle i seguir a peu. 


Categories: Cursos i tallers, Litoral, Festivals i espectacles, Viu el parc,

compartir