Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Marina Educació ambiental | Itineraris guiats | Passejades
de maig
08
2016


De la Conreria al turó de les Maleses

Horari d'inici: 9.30 h

Horari complet:
De 9.30 a 13.30 h

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva

Organitzadors: Aloc Natura i amb la col·laboració del Parc de la Serralada de Marina.

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Durant aquesta passejada farem d'investigadors i observarem insectes en el seu medi natural. Aprofitarem per endinsar-nos en la seva vida i coneixerem de primera mà comportaments de la seva biologia, per diferenciar espècies i fer fotografies al seu medi. De la mà dels especialistes, veurem les tècniques d'estudi al camp, per poder estudiar i gaudir dels insectes de la serralada de la Marina. Cal portar una llibreta i llapis.

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Reserves: es faran a partir de deu dies abans de l'activitat per ordre d'inscripció. Es limitarà la participació per persona a un màxim de tres activitats anuals, a menys que quedin places lliures.

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar, cantimplora amb aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el III Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Més informació: parcs.diba.cat/web/marina


Categories: Educació ambiental, Educació ambiental, Itineraris guiats, invertebrats, Marina, Biodiversitat, Passejades, fauna, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet