Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Montseny Recitals | Concerts | Actes i presentacions | Festivals i espectacles
de jul.
22
2017


Audiotalaia Summer Camp

Horari d'inici: 19.30 h

Lloc: Alberg el Polell

Sant Pere de Vilamajor

Organitzadors: El Polell

Telèfon: Tel. 717 713 119 | 931 033 051

A/e: info@polellmontseny.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:Els artistes i creadors vinguts d'arreu presentaran propostes ancorades al paisatge, la natura i l'entorn del Polell, Santa Susana i el Montseny. Una oportunitat per gaudir d'una música electrònica i d'avantguarda feta a partir del paisatge sonor del Montseny. La proposta està dirigida i presentada per l'artista sonor i músic barceloní Edu Comelles (www.educomelles.com). A les 19:30h els 15 participants actuaran en directe i presentaran el resultats del taller, així que esteu tots i totes convidats a participar-hi. 
Els participants son: Liew Niyomkarn, Evan Tarrh, Sonny Bacon, Frazer Merrick, Estelle Schorpp, José Mº Venditti, Rafael Cañete, Leire Elizari, Joost Van Duppen, Timo Viialainen, Itxaso Navarro, Valerio Orlandini, Lucía Chamorro, Soeria Van den Wijngaard i Inne Eysermans que venen de Tailandia, Estats Units, Regne Unit, França, Espanya, Holanda, Bèlgica, Finlàndia, Itàlia i Uruguay
Després hi haurà sopar popular, pica - pica per tots els assistents, a càrrer de la gent del Polell. El sopar és gratuït, tot i que hi haurà un pot per qui vulgui col·laborar.
Després hi haurà Jam d'improvització electrònica...

 

Més informació: www.polellmontseny.com/paisatges-sonors-22-de-juliol/


Categories: Recitals, Concerts, Montseny, Actes i presentacions, Festivals i espectacles, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet