caes

Montseny Expos. temporals | Fires i festes
de nov.
02
2019


Celebració 40è aniversari de la Reserva de la Biosfera del Montseny a Arbúcies

Itinerart

Itinerart

Horari d'inici: 10 h

Horari complet:
10 a 20 h

Lloc: Carrers del centre de la vila d'Arbúcies

Arbúcies

Organitzadors: ITINERART

Telèfon: 938 123 218

A/e: gestio@itinerart.es 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Amb motiu dels quaranta anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny i per tal d’arribar a les persones que hi viuen i en formen part, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Zoo de Barcelona posen a disposició dels municipis de la Reserva, una carpa itinerant que aprofita les fires i festes que s'hi organitzen.

En aquesta carpa,s’ofereixen tallers familiars amb materials naturals relacionats amb la vegetació i la fauna del Montseny. Adaptats a tots els gustos i públics, podreu realitzar-hi tècniques artístiques com cistells, productes amb llana, manualitats amb fang o extractes de plantes naturals.

Així mateix, en aquesta carpa s’aprofita per fer una crida als habitants del Parc Natural i Reserva de la Biosfera perquè lliurin fotografies històriques centrades en la manera s’han viscut aquestes quatre dècades al pobles de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Les imatges recollides es visualitzaran en la pantalla que hi ha a l’interior de la carpa.

Dins la carpa de celebració del quarantè aniversari de la Reserva de la Biosfera del Montseny a Breda, tindran lloc les activitats següents:
- Activitat ''Arbre de la Reserva de la Biosfera'': Cada participant elabora un guarniment (tipus garlanda) personalitzat per decorar l’Arbre de la Biosfera.
- Activitat ''Auca de la Reserva de la Biosfera'': El joc consisteix en què els diferents participants realitzin un rodolí i un dibuix per il·lustrar-lo, partint d’una paraula inspiradora sobre la Reserva de la Biosfera, la qual s’extreu a l’atzar d’una urna.
- Joc “Saps on soc?”: Joc de taula que conté preguntes sobre aspectes culturals i de patrimoni de cadascun dels municipis que configuren la Reserva de la Biosfera del Montseny.
- Kahoot!: joc en format qüestionari on-line que inclou preguntes sobre la Reserva de la Biosfera.
- Taller ''Pintura facial'': taller familiar de maquillatge facial pels participants que ho desitgin.
- Taller ''Fem la fauna del Montseny en Fang'': creació de tota mena d'animals a partir de fang i elements naturals.
- Activitat 3x10: tres persones explicaran la seva experiència vital o professional, en 10 minuts cadascun, relacionada amb la Reserva de la Biosfera.


Categories: Expos. temporals, Fires i festes, Montseny, general,

compartir