Montseny Itineraris guiats | Visites guiades | Passejades
oct.
20
2019


Descobrim la castanya en una explotació de castanyers, ens apropem al Pujol de Muntanya

fins al 03/11/2019

Horari d'inici: 11 h

Horari complet:
d'11 a 14 h

Lloc: Viladrau. Parc Natural del Montseny

Viladrau

Lloc de trobada: Avinguda Montseny de Viladrau a la rotonda

Organitzadors: EduCA Viladrau

Telèfon: 670 22 46 49 / 686 62 81 52 / 619 36 90 81

A/e: educa@educaviladrau.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Familiar/infantil

Accés: de pagament

Preu: 13 € / De 0 a 3 anys gratuït.

Descripció:Veniu a collir castanyes i reviure la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes en una explotació agrícola i forestal al bell mig del Parc Natural del Montseny.
Una passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, els castanyers. Collirem castanyes dins una explotació certificada de castanyes i acabarem amb un tast de castanyes torrades allà mateix, amb una mica de vi dolç, i tindreu l’ oportunitat de conèixer els productes de l’horta, amb certificació ecològica, que us poden oferir.
Viu una matinal tardoral a Viladrau, anirem a la recerca dels espectaculars castanyers centenaris del mas El Pujol de Muntanya de Viladrau, explicant les seves històries i llegendes i tot allò que hauríeu de saber de la tardor i que ningú us ha explicat encara.

Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.

➡ Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.

Requisits activitat: Cal fer reserva prèvia

Més informació: https://www.educaviladrau.com


Categories: Montseny, Itineraris guiats, Visites guiades, Passejades,

compartir