Montseny Jornades tècniques
març
16
2020


ACTIVITAT ANUL·LADA - Jornada de treball. Joves de la Reserva de la Biosfera del Montseny

XPN. Diputació de Barcelona

XPN. Diputació de Barcelona

Horari d'inici: 16 h

Horari complet:
de 16 a 18 h

Lloc: Oficina del Parc Natural del Montseny, Masia Mariona
Ctra. BV-5119, km 2,5. Mosqueroles
08470 Fogars de Montclús

Organitzadors: Reserva de la Biosfera del Montseny

Telèfon: 938 475 102

A/e: p.montseny.rbiosfera@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

La implicació de la ciutadania jove del Montseny és essencial perquè pugui tenir un paper actiu en la concreció i priorització de les línies de treball de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Aquesta iniciativa, donar veu als joves de les reserves, s’ha materialitzat, dins del programa Man and Biosphere de la UNESCO, en la realització de diversos fòrums, on joves d’entre 18 i 35 anys provinents de diferents parts del món, han pogut compartir i debatre visions al voltant del desenvolupament sostenible de les seves comunitats: el I Fòrum de joves a nivell mundial el 2017 a Itàlia i del I Fòrum de Joves de la Xarxa de Reserves de la Biosfera de Iberoamèrica i el Carib el 2018 a Perú i Equador. Pel que fa a la Xarxa de Reserves de la Biosfera de l’Estat Espanyol, l’octubre del passat any es va organitzar el I Fòrum de joves a la Reserva de la Biosfera de Mariñas Coruñesas y Terras do Mandeo. Aquest fòrum va comptar amb la presència d’un representant de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

L’objectiu d’aquesta sessió és el de començar a compartir i crear plegats i plegades un espai de participació de la gent jove de la reserva, on puguin expressar les seves idees, inquietuds, expectatives i experiències, perquè siguin tingudes en compte a l’hora de realitzar projectes d’interès des de la Reserva de la Biosfera.

Us animem a participar-hi. Les vostres aportacions són fonamentals!

Requisits activitat:

Sessió adreçada a joves d’entre 18 i 35 anys que visquin a la Reserva de la Biosfera del Montseny.


Categories: Montseny, Jornades tècniques,

compartir