Montseny Concursos
maig
16
2020


Montseny... juguem?

fins al 31/05/2020

Detal cartell

Detal cartell

Horari d'inici: 16 de maig a 12 de la nit

Horari complet:
Del 16 al 31 de maig a les 12 de la nit

Lloc: Des de qualsevol dispositiu electrònic

Arbúcies

Organitzadors: Museu Etnològic del Montseny i Ajuntament d'Arbúcies

Telèfon: 972 860 908

A/e: memga@arbucies.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:El Museu Etnològic del Montseny i l’Ajuntament d’Arbúcies han preparat el joc de preguntes 'Montseny... juguem?' que estarà obert fins al 31 de maig. Aquesta iniciativa s’emmarca dins les activitats que s’organitzen per commemorar el Dia Internacional dels Museus (18 de maig) i el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) en la situació de confinament que estem vivint actualment.

El concurs planteja 25 preguntes sobre el Montseny i l’activitat humana en aquest indret natural privilegiat. Així els concursants descobriran a través de les preguntes i les explicacions de les respostes aspectes singulars del patrimoni natural i el patrimoni cultural d’aquest massís. Un joc que segur que també servirà per conèixer alguna curiositat poc coneguda del Montseny.

El trivial ja està disponible i hi podreu participar fins diumenge 31 de maig a les 12 de la nit. Hi podeu accedir des d’aquest enllaç

Segurament els més joves en alguna ocasió hauran fet servir el programari d’aquest joc, que està pensat per ser utilitzat a l’aula (kahoot) i nosaltres us proposem que hi jugueu des de casa amb tota la família des de qualsevol dispositiu electrònic.


Categories: Montseny, Concursos, Dia Europeu dels Parcs,

compartir