Olèrdola Concerts | Festivals i espectacles
ag.
18
2018


Oh! Happy Gospel - Vepres al castell d'Olèrdola

Horari d'inici: 19 h

Horari complet:
de 19 a 21.30 h

Lloc: Conjunt monumental d'Olèrdola
Castell d'Olèrdola. Ctra BV-2443 km 2.0
08734 Olèrdola

Lloc de trobada: Conjunt monumental d'Olèrdola

Organitzadors: Museu d'Arqueologia de Catalunya

Telèfon: 93 890 14 20 / 675 782 936

A/e: mac.olerdola@gencat.cat  nmolist@gencat.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Pagant

Preu: 3.50€ general / 2.50€ reduïda

Descripció:

L'activitat s'iniciarà amb una visita comentada en la qual podrem conèixer un personatge singular real de la ciutat d'Olèrdola de la segona meitat del segle X, en Sunifred, del qual sabem moltes i interessants coses de la seva vida
Posteriorment podrem gaudir d'un concert del grup de música OH! HAPPY GOSPEL. Quatre cantants, acompanyats d'un piano, ens faran escoltar la riquesa de les harmonies vocals i ens transportarà a les arrels de la música dels Estats Units. Hi escoltarem i prendrem consciència de la història del gospel, un estil marcat per la vida del poble afroamericà de finals del segle XIX. Des dels work-songs, passant pels espirituals negres, fins el gospel més actual. Es farà un recorregut pels temes més coneguts d'aquest gènere que mostra sobretot alegria, esperança i força. Es mostrarà el paper d'aquesta música com a base del rhythm & blues, soul, rock, hip hop i moltes altres músiques nascudes al segle XX.

Activitats organitzades pel Museu d’Arqueologia de Catalunya amb col·laboració amb l’ajuntament d’Olèrdola. Coordinació: Fusic.

Requisits activitat: Caldrà portar llanterna, calçat apte per muntanya i roba còmoda, amb alguna peça d'abric Es recomana repel·lent pels mosquits.

Més informació: http://www.macolerdola.cat/ca/Agenda/Vespres-al-castell-d-Olerdola-Nit-de-gospel-i-histories


Categories: Olèrdola, Concerts, Festivals i espectacles,

compartir