caes

Xarxa de Parcs Naturals Degustacions | Actes i presentacions | Act. gastronòmiques | Conferències | Cursos i tallers
d’abr.
25
2016


Parc a taula, present a Alimentària 2016

fins al 28/04/2016

Horari d'inici: 10:00 h

Horari complet:
Del 25 al 29 d'abril, de 10 a 19 h.

Lloc: Fira de Barcelona. Recinte de Gran Via.
Av. Joan Carles I, 64
Hospitalet de Llobregat

Lloc de trobada: Pavelló 6 E2

Organitzadors: Parc a taula | Diputació de Barcelona

Telèfon: 630 887 153

A/e: parcataula@depana.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: de pagament

Preu: Cal comprar l'entrada a Alimentària

Descripció:

Alimentària és el punt de trobada internacional per al sector d'alimentació, begudes, restauració i gastronomia. I enguany celebrarà quatre dècades de trajectòria amb la seva edició més internacional, innovadora i gastronòmica. I Parc a taula hi serà doblement present.

En el marc de les activitats de The Alimentaria Experience, Parc a taula promourà dos showcookings. Un amb el xef Víctor Quintillà Imbernón, guardonat amb una estrella Michelin, del Lluerna restaurant, que oferirà als visitants una demostració de les seves arts culinàries. Aquest showcooking serà el dimecres 27, de 16:45 a 17:45h, al pavelló 6 de la zona The Alimentaria Experience i a l'espai del Showcooking 2.

Parc a taula també promou un segon showcooking en col·laboració amb Federparchi Europarc Italia, que portarà el xef Peppe Zullo del Restaurant Villa Jamele - Eventi e Ricevimenti. Aquest segon showcooking tindrà lloc el dilluns 25, de 14:45h a 15:45h, al mateix pavelló 6 de la zona The Alimentaria Experience i a l'espai del Showcooking 3.

I en l'apartat d'exposició, Parc a taula també hi serà present amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci que facilitin el contacte comercial de les empreses adherides al programa. A l'estand del Parc a taula, situat al pavelló 6 E2, cada dia hi haurà una representació d'un territori diferent, on un cuiner, productors i elaboradors del Parc a taula presentaran el seu producte o cuina. Així, el dilluns 25 d'abril hi seran representats el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola i el Parc del Foix. El dimarts 26 el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El dimecres 27 el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la serralada de Marina. I el dijous 28 el Parc Natural del Montseny i el Parc del Castell de Montesquiu. I al llarg d'aquests dies les empreses del Parc a taula que hi tindran representació són: Hostal les Piques, Posada de Sant Pere, Bodegas Torre del Veguer, Les Filos, Associació Espigalls del Garraf, Can Vinyers, DO Pla de Bagues, baguesterradevins.cat, Collbaix Celler el Molí, Associació d'Hostalers de Cabrils, DO Alella, Celler Quim Batlle, Lola y Mas, Restaurant El Bellver, Cervesa del Montseny, Ratafia Bosch i Castanya de Viladrau.

 

  • Dilluns 25 d'abril - Parcs Garraf - Olèrdola - Foix
  • Dimarts 26 d'abril - Parc St. Llorenç del Munt i l'Obac
  • Dimecres 27 d'abril - Parcs Montnegre-Corredor - Serralada Litoral - Serralada Marina
  • Dijous 28 d'abril - Parcs Montseny - Castell Montesquiu


Categories: Parc a taula, Degustacions, Xarxa de Parcs Naturals, Actes i presentacions, Act. gastronòmiques, Conferències, Cursos i tallers, general,

compartir