caes

Foix | Sant Llorenç-Obac | Olèrdola | Garraf Actes i presentacions | Act. gastronòmiques | Cursos i tallers | Jornades tècniques | Degustacions
de febr.
18
2019


Presentació, 'showcooking' i tastet de l’espigall del Garraf

Horari d'inici: 11 h

Horari complet:
d'11 a 13 h

Lloc: Sala Auditori de la Fundació Alícia, alimentació i ciència.
Complex Món Sant Benet. Camí de Sant Benet, s/n
08272 Sant Fruitós de Bages

Organitzadors: Parc a taula

Telèfon: 938 759 402

A/e: parcataula@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:En un primer bloc, hi haurà una benvinguda per part del Sr. Toni Massanés Sánchez, Director general de la Fundació Alícia. A continuació el Sr. Xavier Roget Padrosa, responsable del Parc a taula a la Diputació de Barcelona, ens explicarà la importància de l'espigall des del punt de vista de la protecció del Parc del Garraf. La Sra. Aurora Rull Ferré, investigadora de la Fundació Miquel Agustí, farà un repàs al projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf, explicant els seus inicis, la tasca duta a terme al llarg del 2018 i la programada en el futur. Després la pagesa Sra. Montse Marcé i Sabadell, Presidenta de l’Associació Espigalls del Garraf, ens explicarà el dia a dia d'un productor d'espigall. La seguirá la Sra. Rosa Huguet i Sugranyes, Presidenta de Node Garraf, Agència de Desenvolupament i, finalment, el Sr. Jesús Calderer Palau, Diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona tancarà les intervencions, per donar pas a un segon bloc on el Sr. David Gil Julià, cuiner de la Fundació Alícia, farà un Showcooking i tastet de dos plats de l’espigall del Garraf.

Requisits activitat: Es prega confirmació d'assistència a: http://bit.ly/2SeXhqp

Més informació: http://bit.ly/2SeXhqp


Categories: Parc a taula, Foix, Actes i presentacions, Act. gastronòmiques, Sant Llorenç-Obac, Cursos i tallers, Jornades tècniques, Degustacions, Olèrdola, Garraf, general,

compartir