Garraf
Sopar maridat: El Peix de temporada
30/11/2018
21 h
Accés: de pagament - 35 €
Públic a qui va dirigida l'activitat: General
Plaça Esperanto, 2
Castelldefels
Organitzadors: Escola d'Hostaleria de Castelldefels (amb el suport del Parc a taula)
936 365 485
Descripció: Sopar maridat: EL PEIX DE TEMPORADA
Sopar cuinat, servir i presentat pels alumnes de l’Escola d'Hostaleria de Castelldefels, en col·laboració del Parc a taula, de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, la D.O. Penedès, Celler Credo, Can Ràfols dels Caus i Celler de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
En aquest sopar l’Escola d'Hostaleria de Castelldefels ens proposa 6 plats on hi destaquen 3 espècies de peix: la mòllera de fang, la sírvia i el moll de roca. Són relativament fàcils de trobar a les peixateries encara que no molt reconegudes pel públic. Però més enllà del seu valor nutricional i culinari, que el tenen, són interessants perquè es pesquen només determinats mesos de l’any, cosa que permet diversificar el consum i restar pressió a altres peixos més demandats. El consum de peix de temporada, en general, permet que les espècies tinguin més temps per recuperar-se i un ús de les arts de pesca més sostenibles, com són les nanses, l'encerclament, el palangre o el tresmall. I tot això amb el maridatge de 7 vins de la D.O. Penedès.
El Parc a taula posa en comú posem en comú la tasca dels productors, elaboradors i restauradors a l’hora de difondre els valors dels espais naturals i els recursos que aquests ens ofereixen.
Requisits activitat: Cal reserva prèvia al 936365485 o ssanz@ehcastelldefels.com