caes

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Educació ambiental | Itineraris guiats | Rutes, travesses i marxes | Visites guiades | Voluntariat
de maig
17
2024


Transhumància primavera: segon tram

fins al 19/05/2024

Fundació Miranda

Fundació Miranda

Horari d'inici: 8 h

Horari complet:
Visita el web amb tota la informació

Lloc: Parc del Garraf

Olivella

Organitzadors: Fundació Miranda

Telèfon: fundacio@fundaciomiranda.org

A/e: fundacio@fundaciomiranda.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: de pagament

Preu: Consultar la web de les diferents etapes i donacions

Descripció:

Marxem de transhumància!!! I ho fem amb setze cavalls, per camins recuperats per l’Associació del camí ramader de Marina amb suport de moltes persones i entitats.

Aquest és un moviment que fem exclusivament per al benestar dels cavalls. La majoria de les tasques les durem a terme de manera voluntària i altruista les persones que formem part de la Fundació.

Quin serà el nostre trajecte?

Les tres darreres etapes les farem el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig, explorant per primera vegada Camins de Maquis que encara no hem fet mai amb els cavalls, de Montserrat a la nova pastura de Viver i Serrateix, passant prop de Manresa. En total sis dies caminant entre cavalls lliures, amb tres dies per tornar a casa, descansar i agafar forces en mig del trajecte.

 

Etapes:

Dia

Inici

Arribada

17/05/24

Can Maçana

El Xup – Manresa

18/05/24

El Xup – Manresa

Castellnou de Bages

19/05/24

Castellnou de Bages

Sant Joan de Montdarn

 

A qui va dirigit?
A persones a qui els agradi caminar per la muntanya, els cavalls, els reptes i la tranquil·litat, amb ganes de desconnexió i vivències per connectar amb si mateixes! (activitat per adults, joves acompanyats a partir de 14 anys).
Ens vols acompanyar?

Et donem tres opcions flexibles:

  • Apuntar-te tots els dies
  • Apuntar-te només un dels caps de setmana (tres dies)
  • Venir un sol dia


Moltes gràcies,
Equip Miranda
 

Requisits activitat: Calçat i roba còmode per anar per la muntanya, calçat de recanvi, impermeable, armilla groga (cotxe), gorra, guants, navalla, protecció solar, motxilla per portar el dinar i l’aigua sobre durant la ruta, ampolla per omplir d’aigua, frontal, maleta petita amb el més indispensable (viatjarà en el cotxe d’assistència i no ha d’ocupar massa espai).

Més informació: https://fundaciomiranda.org/events/transhumancia24-2ntram/


Categories: Garraf, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Itineraris guiats, Rutes, travesses i marxes, Visites guiades, Voluntariat,

compartir

 

Recursos.