Xarxa de Parcs Naturals Jornades tècniques
març
24
2020


ACTIVITAT ANUL·LADA - Jornada de treball sobre l'urbanisme ecosistèmic

Parc Natural Montseny. Autora: Susanna Ginesta

Parc Natural Montseny. Autora: Susanna Ginesta

Horari d'inici: 11.30 h

Lloc: Recinte de l'Escola Industrial - Edifici del Vagó, sala 2B (c. Comte d'Urgell 187)

Barcelona

Organitzadors: Diputació de Barcelona

Telèfon: 934 020 648

A/e: gs.hua@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Grups organitzats

Accés: gratuït

Descripció:

Urbanisme ecosistèmic? De motxilla ambiental a full de ruta pel planejament urbanístic - ACTIVITAT ANUL·LADA - 

Els Espais d’Urbanisme a Debat ofereixen als tècnics i responsables dels ens locals dedicats a l’urbanisme i la regeneració urbana un seguit de trobades puntuals en què es plantegen elements de fons i prospectius que, més enllà de les contingències diàries, permeten abordar reptes de futur que ja es dibuixen com a inexcusables però dels que sovint no es disposa de referents propers ni de pràctica efectiva.

L’urbanisme com a pràctica complexa i necessàriament evolutiva requereix d’un espai de formació i debat en el qual, més enllà dels coneixements reglats sobre la matèria, s’explorin avenços, propostes o innovacions disciplinàries que alimentin i actualitzin l’instrumental a disposició dels professionals, especialment de l’administració pública.

'Urbanisme ecosistèmic? De motxilla ambiental a full de ruta pel planejament urbanístic'

En aquesta primera edició del 2020 s’abordarà la qüestió "Urbanisme ecosistèmic? De motxilla ambiental a full de ruta pel planejament urbanístic" amb intervencions d’especialistes en els continguts de la sessió i taula de debat posterior oberta als assistents.

Els ponents són els següents:

Marc Montlleó (director de Medi Ambient. Barcelona Regional), Ignasi Grau (Igremap), Elena Albareda (Cíclica) i Carles Dalmases (OTPAT. Diputació de Barcelona). La sessió serà conduïda per Josep Báguena (Servei d’Urbanisme. Diputació de Barcelona).

Programa i inscripcions

La jornada s'adreça a tècnics municipals de tots aquells Serveis vinculats a l’Urbanisme i/o Territori. En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos el programa.

Les inscripcions es realitzaran mitjançant l’aplicatiu Gestforma i la confirmació de la inscripció per part de la Diputació de Barcelona es farà per correu electrònic. Per motius logístics i de dinàmica de la sessió el nombre de places és limitat. Les sol·licituds seran ateses considerant l'adequació del perfil dels demandants i l'ordre de presentació de les sol·licituds. Per afavorir la participació del màxim d’assistents es podrà limitar l’assistència al curs a una persona per ens local. L’organització es reserva el dret a fer canvis en la programació establerta. Es requereix validació/autorització a Gestforma de la persona Responsable Municipal de Formació a cada ens públic.

Inscripcions fins al dilluns 23 de març

Més informació - Espai d'urbanisme a debat: Urbanisme ecosistèmic? De motxilla ambiental a full de ruta pel planejament urbanísticMés informació - Espai d'urbanisme a debat: Urbanisme ecosistèmic? De motxilla ambiental a full de ruta pel planejament urbanístic

Programa [PDF]Programa [PDF]


Categories: Xarxa de Parcs Naturals, Jornades tècniques,

compartir

 

Recursos.

InscripcióInscripció