caes

Xarxa de Parcs Naturals Concerts
d’ag.
27
2022


Parcs en concert amb Paula Grande, a Ciutat de l'Alguer

Paula Grande

Paula Grande

Horari d'inici: 20.30 h

Lloc: Jardins de la Villa Mosca

Ciutat de l'Alguer

Organitzadors: Xarxa Parcs Naturals

Telèfon: 617 299 046

A/e: parcsenconcert@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

La cantant i creadora catalana oferirà un concert, dins les festes del 31 d’agost de l’Alguer, amb peces dels seus darrers àlbums i oferint al públic alguerès la força del seu estil, fusió de jazz amb influències de soul i música hip-hop. En col·laboració amb l’Obra Cultural de l’Alguer.

 

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.


Categories: general, Xarxa de Parcs Naturals, Concerts,

compartir