caes

Equipaments

Navegació

Montseny | Hotel, hostal i pensió  Logo Cets

Hotel Somlom


Font de salut al Montseny.
Si vol rejovenir el seu cos i ànima, ha trobat el lloc indicat: Hotel Somlom, a la localitat barcelonina de Sant Esteve de Palautordera, a només 55 km del centre de la Ciutat Comtal, al costat de la muntanya i a 20 minuts del mar.


Aquest allotjament, dissenyat pel descans i el relax, disposa d’un modern Centre de benestar i salut que ofereix serveis de sauna, acupuntura, osteopatia, Zero Balancing, Shiatsu, massatges, homeopatia holística, fisioteràpia i psicoteràpia. Tots els seus professionals són titulats.


A més, com ens preocupa el medi ambient, l’edifici està construït en fusta natural i es manté mitjançant energies renovables.


El complex ofereix vuit amplies, confortables i lluminoses habitacions amb una ocupació per a dues persones i amb la possibilitat d’un llit auxiliar per a un tercer ocupant, sempre que el client ho sol·liciti. 
Quatre disposen de terrassa individual. A més, una de les habitacions està adaptada per a persones discapacitades.

Totes les habitacions estan equipades amb: Aire condicionat - Calefacció - Bullidor d’aigua per a infusions - Televisió LCD - Connexió a Internet Wifi gratuït - Fil musical - Nevera - Microones - Roba de llit (llençols, edredó) - Bany privat - Dutxa hidromassatge - Complements de banys - Set de benvinguda: cafè, té, menta poliol, galetes i llet - Cuina office totalment equipada amb vaixella i estris (plats, gots, coberteria, olla).

El complex compta amb tot tipus de detalls i comoditats per a un descans complet, com ara:
Recepció - Aire condicionat - Calefacció - Connexió a Internet Wifi gratuït - Fil musical - Servei de taxi - Sala de reunions de 30 metres quadrats - Habitació amb facilitats adequades per a persones discapacitades - Massatges - Equip audiovisual per a reunions de treball amb projector, pissarra de paper, etc. - Sauna - Servei de medicina complementària - Aparcament gratuït - Sala de convencions de 60 metres quadrats de superfície - Màquines de begudes fredes i calentes.



Horari : Horari atenció públic: De 9 a 14h i de 16 a 21h en dies feiners (de 9 a 14h i de 17 a 20h a l’estiu) i de 10 a 13h (caps de setmana i festius).
Adreça postal:
C/ Oratge, 11
08461 Sant Esteve de Palautordera
Tel. 938 482 073 | 667 419 547
A/e: info@somlom.com
Web: http://www.somlom.com/ca/

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa