caes

Xarxa de Parcs

Les bones pràctiques a la Xarxa de Parcs Naturals


Us presentem un recull de consells, regulacions i recomanacions que haureu de tenir en compte en la vostra visita als espais naturals. És ben cert que en els últims anys s’ha incrementat el nombre d’activitats organitzades a la muntanya i és per això que us presentem diferents treballs en forma de manuals, documents i acords entre diferents entitats que han participat en la redacció de recomanacions i codis de bones pràctiques per a l’organització de curses de muntanya i altres activitats d’ús públic als parcs naturals. Descobriu-los!


Xarxa de Parcs Naturals

Document de bones pràctiques per a activitats excursionistes organitzades a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona (FEEC i Diputació de Barcelona, 2016). Document que recull les recomanacions per a la organització de les activitats excursionistes als espais de la Xarxa de Parcs Naturals elaborat conjuntament entre la Diputació de Barcelona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

 

 


Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera

Document de bones pràctiques per a activitats excursionistes al Parc Natural del Montseny. Document de recomanacions i consells fruit del debat entre les entitats excursionistes del territori i l’òrgan gestor del Parc, per tal d’ordenar l’organització de les activitats excursionistes al massís.

 

 

 


Parc del Montnegre i el Corredor

Document de bones pràctiques en activitats organitzades a peu al Parc del Montnegre i el Corredor. Document de recomanacions i consells fruit del debat entre les entitats excursionistes del territori i l’òrgan gestor del Parc, per tal d’ordenar l’organització de les activitats excursionistes al massís.

 

 

 


Parc de la Serralada de Marina

Document de recomanacions i consells fruit del debat i consens entre les entitats  del territori i l’òrgan gestor del Parc, per tal d’ordenar l’organització de les activitats organitzades que es  desenvolupen a l'espai natural protegit del al Parc de la Serralada de Marina.

 

 

 


Parc Natural de la Serra de Collserola

 

 

 

 

 


#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa