Showing 126 - 130 of 583 results.
Centre d'Informació de la Creu de Can Boquet
Aparcament lliure
estiu (1 abril - 30 setembre): dissabtes i diumenges, de 9 a 14:30 h; festius, de 10 a 14:30 h.
Hivern (1 octubre - 31 març): dissabtes i diumenges, de 10 a 14:30 h; festius, de 10 a 14:30 h. Nadal i Cap d'Any, tancat.
08329 Teià
Punt d'Informació de Sant Vicenç de Castellet
Àngel Miño
El punt d'informació dona a conèixer els atractius de la zona oest del Parc Natural.
S’hi pot consultar publicacions i obtenir tot tipus d'informació per conèixer diferents elements del patrimoni arquitectònic, cultural, natural i paisatgístic del sector de Vallhonesta, amb vistes excepcionals del Pirineu.
Sant Vicenç de Castellet també és una via d'entrada al Parc Natural des del sector de Vallhonesta i alhora permet accedir al camí ral de Barcelona a Manresa. També és una zona de pas del GR 4 de la Catalunya Nord a Montserrat i l'inici de l'itinerari SL-C 53 De Sant Vicenç de Castellet a Sant Pere de Vallhonesta.
La gestió d'aquest equipament és possible possible gràcies al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.
Itineraris:
SL-C 162 Camí Vell de Castellet, SL-C 53 a Sant Pere de Vallhonesta, SL-C 61 a Sant Jaume de Vallhonesta, Rutes Saludables, camí ral de Barcelona a Manresa (o de Coll de Daví), GR 4 de la Catalunya Nord a Montserrat, GR 270 (Via Blava-Camí del Llobregat) i GR 151 Camí Oliba (també: Camí de Sant Jaume i Camí Ignasià).
Informació personalitzada Itinerari senyalitzat Passejada guiada
08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel. 936 930 611
C/e: p.santllorenc.santvi@diba.cat
Hotel Can Cuch (hotel i restaurant)
08440 Cànoves i Samalús
Tel. 931 033 980
C/e: cancuch@hotelcancuch.com
Web: http://www.hotelcancuch.com
La Fonda del Montseny (privat)
08460 Montseny
Tel. 938 473 040
C/e: fondamontseny@hotmail.es
Web: http://www.fondamontseny.com/
Hostal Restaurant Bell·lloc
L'any 1950 en Joaquim Montsant i la seva muller, Maria Planiol reconvertiren la masia de Can Ferrer en l'Hostal-restaurant Bell·lloc, situat al peu de l'Abadia de Sant Martí de Riells de Montseny.
A dia d'avui encara és regentat i dirigit per les noves generacions de la família: tota una garantia. I a més a més, amb la mateixa filosofia, convicció o principis: "La bona cuina és posar el paisatge a la cassola i cuinat amb foc de llenya". Aquest tipus de cuina – penseu que som el que mengem – té la peculiaritat de la senzillesa i el bon fer. Es diu tradicional, i no és altre cosa que cuina casolana i en el nostre cas pagesa, rural i montsenyenca. Té les seves bases més fermes al corral, a la cort, a l'hort i al bosc. És una cuina directe, això vol dir poc manipulada, poc sofisticada i que té com a millor garantia la qualitat de les primeres matèries.
Al Bell·lloc creiem que em fet bé de caure poc en les temptacions de les modes i ens hem esforçat en adaptar pacientment vells i nous plats elaborats amb tot l'amor i amb el lent " xup-xup" de les cuines de les velles cases pairals de pagès del Montseny.
Deia Ciceró - gran filòsof de l'antiga Roma - que " una bona cuina, és a dir, menjar bé, sà, productes del temps i de la terra, en bona companyia i millor conversa, és un dels fonaments de la felicitat". Des del Bell·lloc us desitgem tota mena de felicitat.
Showing 126 - 130 of 583 results.
#language("interest")
Contacte
Xarxa de Parcs Naturals
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
xarxaparcs@diba.cat
Tel. 934 022 428