CAES
Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals

Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals

Navigation

Crèdits


La web Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals és una producció de la Diputació de Barcelona mitjançant la Unitat de Suport a la Informació de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals i la col·laboració de l'Oficina Tècnica d'Internet. Està implementada sobre plataforma Google per l'empresa Gooltracking.

 

Els tracks que figuren al web han estat realitzats per tècnics i guardes de l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals i homologats per l'Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals sobre ortofotomapes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC). Si es visualitzen al web petits desplaçaments dels tracks és degut a la plataforma i base de Google (sota la que està desenvolupada aquesta web), sent correcte el format del track (Google no és una eina d'informació geogràfica exacta).

 

Les fotografies que apareixen al web pertanyen a l'arxiu de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals. Els autors són personal de la Diputació de Barcelona, de l'Arxiu del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collerola (CPNSC), Francesc Muntada (arxiu CPNSC), Higini Herrero (La Mongia de Sant Pere de Vilamajor), Lídia Rubio (Parc del Castell de Montesquiu) i també dels fotògrafs: Kim Castells, Iñaki Relanzón, Dani Codina, Jordi Folch, Ferran Aguilar, Javier Pérer, Oriol Nicolau / MEMGA. Les fotografies esfèriques han estat realitzades per Loren Tresserra.

 

Els vídeos han estat realitzats per la Unitat de Suport a la Informació i per l'Oficina Tècnica d'Acció Territorial de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, per l'empresa Ormobook Serveis Editorials (Itineraris fotogràfics), per l'ONG EDN (Batecs de Natura), per Barcelona TV (El Temps del Picó) i per Ateva (audiovisuals del Parc Natural del Montseny sobre uns base de diapositives realitzada per l'empresa Konic).

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa