Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:
Primers plats
-
Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).
-
Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).
Segons plats
-
Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).
-
Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).
Postres
-
Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).
-
Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).
Begudes
-
Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).
-
Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).
Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny
Contacte
Oficina del Parc Natural. Masia Mariona
Ctra. BV-5119, km 2,5
Mosqueroles
08479 Fogars de Montclús
p.montseny.rbiosfera@diba.cat
Tel. 938 475 102
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some cookies on the website to facilitate its use:
- Own and third parties for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.