Reserva de la Biosfera del Montseny

Concurs de receptes de la RB Montseny 2019


Guanyadors del concurs 2019


Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:

Primers plats

  • Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).

  • Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).

Segons plats

  • Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).

  • Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).

Postres

  • Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).

  • Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).

Begudes

  • Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).

  • Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny

Subscriu-te als nostres butlletins

 

Rep els nostres butlletins de Parcs.

Subscriu-te a l'agenda i a l'Informatiu

fent clic als botons de sota.

butlletí gaudim

Subscriu-te a l'agenda Subscriu-te a l'Informatiu

Suggeriments, opinió i xarxes socials

 

Envia'ns els teus suggeriments, opina

i visita les nostres xarxes socials

Suggeriments

Suggeriments Opina Xarxes socials