- Astronomia
- Educació ambiental
Lira és una de les constel·lacions que millor es veu a les nits d’estiu. Podrem observar-la i conèixer l’agredolça història del Jove Orfeu i la seva estimada Eurídice.
Barcelona
- Collserola
S'estan mostrant 25 - 36 de 71 resultats.
Lira és una de les constel·lacions que millor es veu a les nits d’estiu. Podrem observar-la i conèixer l’agredolça història del Jove Orfeu i la seva estimada Eurídice.
Xerrada a càrrec de Gabriel Barbeta, docent i doctor arquitecte de la Universitat de Girona, redactor de l'estudi materials constructius Km0 Reserva Biosfera del Montseny.
Xerrada ''Onades de calor: com podem fer els nostres habitatges més confortables'' a càrrec de Gabriel Barbeta, docent i doctor arquitecte de la Universitat de Girona, redactor de l'estudi materials constructius Km0 Reserva Biosfera del Montseny.
A l’exposició, la Fadrineta de Sau ens descobreix els secrets de les Guilleries-Savassona, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens explica què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo.
Estrena del documental "Tallant el cel". La vida dels ocells més poderosos que tenim al nostre voltant, els rapinyaires, i que sovint passen per sobre nostre "tallant el cel", al cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès.
Des del Baixador de Vallvidrera ens dirigirem cap a la zona del Tibidabo. Un cop allà seguirem pel pas del Rei, on continuarem per la carena, tot gaudint d’una magnífica vista de la ciutat. Després baixarem cap a la zona de Mundet.
La biblioteca Elisenda de Montcada acull des del 16 de setembre fins al 30 d'octubre l’exposició itinerant del Consorci del Besòs Tordera “El retorn de la llúdriga a la Conca dels rius Besós i Tordera”.
Els cims més alts són un lloc privilegiat per observar la migració de les aus, especialment de les rapinyaires, ja que es troba a la ruta migratòria de la Mediterrània occidental. Entre els ocells planadors més comuns trobem l’aligot vesper, l’esparver vulgar, el xoriguer comú, l’àliga marcenca i l’aligot comú.
Les varietats tradicionals de pomes i pomeres són el fil conductor d’aquesta ruta, que ens portarà des del Museu Etnològic del Montseny fins al Pomari del Montseny, i durant la qual ens aproximarem a les pomes a través de la vista, el tacte, l’olfacte i el gust (1 km només anada).
Què en sabem de la DO Alella? N’aprendrem una mica més sobre aquesta denominació d’origen i la seva evolució al llarg de la història, en una passejada pels voltants d’Alella i les seves vinyes.
Farem una agradable passejada, d’uns 3 km, amb només un petit tram que requereix esforç al final, just abans d’arribar a la Mola. Podrem conèixer les característiques principals del Garraf, així com la vegetació i la fauna més emblemàtica a través dels rastres.
La Guisla va néixer a Olèrdola l’any 1003. La seva picardia us ensenyarà els secrets antics de les plantes remeieres. Al final de l’activitat us donarà un remei del seu rebost. Veniu a conèixer-la!
S'estan mostrant 25 - 36 de 71 resultats.
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús: