caes

Equipaments

Navegació

Montseny Logo Cets Logo CCPAE

La Tavella

El parc d’activitats agroecològiques de la Tavella neix de la voluntat de la Fundació Viver de Bell-lloc d’obrir les portes de l’entitat per donar a conèixer la seva missió i el seu ventall de serveis. El projecte vol ser un espai comunitari, participatiu i integrador on treballadors, empreses, escoles, famílies i públic interessat, pugui venir a gaudir dels espais naturals que formen part del Parc d’Activitats Agroecològiques i conèixer de prop el Viver de Bell-Lloc. Així com també posar en coneixement del visitant, l’entorn natural tot fent descoberta dels boscos autòctons (flora i fauna, espais natural protegits, entorns propers...) i també posar en coneixement, normalitzar i sensibilitzar al visitants, donant coneixements d’agroecologia i avicultura ecològica.

A més a més a la Tavella es produeixen ous ecològics fets per gallines que viuen en llibertat. Es un producte de qualitat i proximitat, amb gallines alimentades a base de cereals i lleguminoses ecològiques i no son tractades amb medicaments de síntesi química ni antibiòtics.

La Fundació Viver de Bell-Lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

 



Adreça postal:
Crta de Cardedeu a Cànoves km 4
08445 Cànoves i Samalús
Tel. 938 444 105 | 657 835 751
A/e: Ivette.miserachs@vivelloc.cat
Web: https://www.vivelloc.cat/ca/

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa