Masia Segarrulls
Cuina tradicional catalana
A la Masia Segarrulls —masia catalana del segle XVI, autèntica joia rural de la pagesia catalana, situada enfront del Castell d'Olèrdola, a mig camí entre Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú—, el mestre cuiner Pedro Alonso hi ha instal·lat els seus fogons per delectar els amants de la bona cuina tradicional catalana. D'entre els nostres plats, tots cuinats amb matèries primeres d'alta qualitat, cal destacar el gall del Penedès en civet i les faves ofegades d'Olèrdola. Tot això es combina amb una dedicació exquisida en la presentació perquè cada plat sigui excepcional. Disposem de sis sales amb ambients diferents, que tenen capacitat per a grups de 14 a 120 comensals. El restaurant disposa del certificat de qualitat turística.
Preu mitjà carta, 35 euros.
Carretera C-15, km 10,200 - Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
08734 Sant Miquel d'Olèrdola
Tel. 938 903 799