S'estan mostrant 261 - 265 de 583 resultats.
L'àliga cuabarrada al Parc del Garraf
Imatges en temps real de la vida d'aquesta au obtingudes amb una videocàmera instal·lada en dos nius d'àliga perdiguera (Aquila fasciata) durant l'època de nidificació, incubació i criança dels polls. La instal·lació de càmeres, a banda del radioseguiment que se'n fa, s'inclou dins del programa del Pla de seguiment i conservació d'aquesta espècie. Aquest programa, pioner a Catalunya, és fruit d'un conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, la Universitat de Barcelona, el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i Aeropuertos Españoles (AENA).
Centre d'Informació la Pleta
Ctra. de Rat Penat a la Plana Novella, km 3,5
08870 Sitges
Tel. 935 971 819
Fax. 935 970 892
A/e: p.garraf@diba.cat
Web: http://parcs.diba.cat/web/aguila-cuabarrada
El Garraf, parc natural
Centre d'Informació La Pleta
Ctra. de Rat Penat a la Plana Novella, km 3,5
08870 Sitges
Tel. 935 971 819
Fax. 935 970 892
A/e: p.garraf@diba.cat
Dolors Roca Puig
El préssec de l'Ordal es troba entre els municipis de Subirats (Alt Penedès) i Avinyonet del Penedès, i és un dels productes de més qualitat de la zona.
Es tracta d'un cultiu 100% de secà en un terreny argilós i molt calcari, característiques que fan que el fruit que se'n deriva tingui unes qualitats difícils de trobar en altres regions on el conreu del presseguer també hi és estès. Així doncs, es tracta d'un préssec de gran qualitat amb gust i aroma intens i depenent de la varietat la seva carn pot ser de textura més carnosa o més sucosa. La varietat més coneguda és el préssec de vinya, d'un color groc intens, carnós y dolç però amb un petit toc àcid que el fa molt agradable al paladar.
Parrilla del Pou Nou
Cuina argentina, catalana i de temporada
Especialitats en plats argentins fets a la brasa i acompanyats per amanides i guarnicions delicioses i variades. Podeu tastar la nostra graellada de diverses carns o la supergraellada de talls argentins de vedella presentats al braser. Preparem un arròs exquisit amb llamàntol, a més de la típica calçotada, també vegetariana, quan n'és temporada, i moltes altres coses! Tanquem l'àpat amb unes postres casolanes d'allò més bones acompanyades de vins de qualitat.
C. Pou Nou, 2
Canyelles
08811 Canyelles
Tel. 938 973 032
A/e: parrilladelpounou@yahoo.es
Web: http://www.laparrilladelpounou.com
Can Robert
Aparcament lliure Informació personalitzada
Serveis de l’equipament
Can Robert, s/n
08230 Matadepera
S'estan mostrant 261 - 265 de 583 resultats.
#language("interest")
Contacte
Xarxa de Parcs Naturals
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
xarxaparcs@diba.cat
Tel. 934 022 428