S'estan mostrant 376 - 380 de 452 resultats.
Hostal Les Piques
Especialitat en cargols a la llauna i carns i verdures a la llosa i a la brasa
El restaurant Hostal Les Piques està situat a tres quilòmetres del poble d'Olivella. Disposa de tres menjadors independents amb capacitat per a 20, 40 i 120 comensals. Les especialitats del restaurant són els menjars a la llosa i a la brasa. Alguns dels plats a la llosa són: assortiment de verdures, filet de vedella i de bou, entrecot, magret d'ànec, bacallà, rap i llamàntol. El restaurant també disposa d'un foc a terra amb llenya d'alzina, on es fa el pa torrat, l'escalivada i tota mena de carns i verdures. Altres especialitats són els cargols i els arrossos. Es recomana encarregar taula. Disposa d'un apartament turístic amb tots els serveis. Local ideal per realitzar festes familiars i d'empresa, els grups de fins a 40 persones poden estar tots junts en una taula ovalada.
Av. de Can Turiols, s/n
Urbanització Les Colines
08810 Olivella
Tel. 938 968 180
A/e: infoposada@yahoo.es
Web: https://www.posada-piques.com/
Artcava Celler Can Batlle
Viu una experiència cava. L'únic lloc al món on el cava el fas tu mateix. El somni de molts aficionats al vi és fer un salt més enllà de l'ampolla final, conèixer quin és el procés que l'ha creat i implicar-s'hi idealment un mateix. Així ho van entendre l'Èric Enguita i l'Ignasi Romeu en veure tants i tants amics i coneguts que encarregaven cava al celler dels seus pares i demanaven participar en el seu procés d'elaboració, ja fos ajudant en la verema o en el degollament. Així va arrencar un projecte que ha rebut diversos premis i el reconeixement de tot el sector, i que connecta amb el nou corrent de la vinificació americana.
Masia Can Batlle, s/n (a 800 m d'Avinyó Nou)
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 228
A/e: info@artcava.com
Web: https://artcava.com/
Restaurant Torre Barona
Av. de l'Hotel, 22
08860 Castelldefels
Tel. 936 651 300
Fax. 936 645 151
A/e: donjaime@grup-soteras.com
Web: http://www.grup-soteras.com
Joan Marcé
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 333
Josep Cuscó Martí
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 611
A/e: caljeroni@caljeroni.com
Web: http://www.caljeroni.com
S'estan mostrant 376 - 380 de 452 resultats.
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.