CAES

Parc del Montnegre i el Corredor

Navegació

Viu el Parc


$urlFileEntry

Viu el parc és un programa organitzat per l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments de l'àmbit de cada parc.


El programa ofereix una sèrie d'activitats plàstiques, escèniques, musicals, literàries, folklòriques i de difusió del patrimoni natural i cultural que es porten a terme, durant un determinat període de l'any, tant a l'interior dels parcs com en els municipis que tenen el seu terme municipal dins dels límits de l'espai protegit.


El programa inclou en cada edició un apartat específic adreçat als escolars de 5è de Primària dels municipis del parc, que comprèn activitats educatives a les escoles i el lliurament de material pedagògic específic i unes festes finals en un indret emblemàtic de cada parc, on s'apleguen tots els nens i nenes participants. Per tal que les escoles puguin participar en aquest programa, cal que aquestes es posin en contacte amb l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturalso amb les empreses concessionàries.


El programa Viu el Parc del parc del Montnegre i el Corredor es desenvolupa entre els mesos de setembre i desembre.

 

Consulta tot el programa d'activitats aquí: www.viuelparc.org

 

Per a més informació:

Diputació de Barcelona
Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals
Comte d'Urgell 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 843