- Olèrdola | Restaurants
Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT Canyelles)
L'associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Cayelles va néixer amb l'objectiu de potenciar i donar a conèixer els comerços del municipi.
Entre la costa del Garraf i l'interior del Penedès, el municipi de Canyelles ofereix una gran varietat de plats de la cuina tradicional elaborats de forma casolana. Per exemple, el xató i els cargols es presenten com a protagonistes de les cartes dels restaurants del municipi. Així mateix, es pot gaudir de les coques gustoses i del pa cuit al forn de llenya —temptacions que atrauen i fan acostar a Canyelles moltes persones de la comarca i de fora. Els establiments que formen part de l'Associació són: La Pedrera, La Cava de Canyelles, Cal Manelet, Cal Tano, La Taberneta, Casal de Canyelles, Cellers Grau Dòria, Queviures Cal Deus, Alimentació Canyelles, Fleca Bertran, Pastisseria Hidalgo, Barbacoes El Pinar, La Casa del Pollastre, Queen Pizza i La Ginesta.
Pl. Onze de Setembre, 1
08811 Canyelles
Tel. 938 973 011
Fax. 938 188 130
C/e: promocioeconomica@canyelles.cat
- Olèrdola | Restaurants
La Posada de Sant Pere
Especialitat en cargols a la llauna i carns i verdures a la llosa i a la brasa
Restaurant fundat el 1975, situat al bell mig d'un poble de 500 habitants envoltat de vinyes, molt proper a Vilafranca del Penedés. Disposa d'un foc a terra amb llenya d'alzina on s'hi fa escalivada, el pa torrat i tot tipus de carns. També s'elaboren uns quants plats que es presenten a taula amb una llosa de pissarra calenta que permet que el plat s'acabi de cuinar a taula i es mantingui calent. Altres especialitats de l'àmplia carta són els cargols a la llauna, l'ànec al forn i els arrossos. També hi ha plats de temporada com són els calçots, les carxofes o els rovellons a la brasa. Disposa de cinc apartaments turístics al mateix poble.
de dilluns a divendres de 10 a 16 h; dissabte de 9 a 16 i de 21 a 23 h; diumenge i festius, de 9 a 16.30h.C. Sant Pere, 20
Sant Pere de Molanta
08734 Olèrdola
Tel. 938 921 399
C/e: infoposada@yahoo.es
Web: http://www.posada-piques.com
- Olèrdola | Restaurants
Masia Segarrulls
Cocina tradicional catalana
En la Masía Segarrulls-masía catalana del siglo XVI, auténtica joya rural del campesinado catalana, situada frente al Castillo de Olèrdola, a medio camino entre Vilafranca del Penedès y Vilanova i la Geltrú-, el maestro cocinero Pedro Alonso se ha instalado sus fogones para deleitar a los amantes de la buena cocina tradicional catalana. Entre nuestros platos, todos cocinados con materias primas de alta calidad, hay que destacar el gallo del Penedès en civet y las habas ahogadas de Olèrdola. Todo ello se combina con una dedicación exquisita en la presentación para que cada plato sea excepcional. Disponemos de seis salas con ambientes diferentes, que tienen capacidad para grupos de 14 a 120 comensales. El restaurante dispone del certificado de calidad turística. 35 euros precio medio carta.
de martes a domingo de 13 a 16 h; lunes cerrado.08734 Sant Miquel d'Olèrdola
Tel. 938 903 799
C/e: restaurante@masiasegarrulls.com
Web: http://www.masiasegarrulls.com
- Olèrdola | Restaurants
Parrilla del Pou Nou
Cuina argentina, catalana i de temporada
Especialitats en plats argentins fets a la brasa i acompanyats per amanides i guarnicions delicioses i variades. Podeu tastar la nostra graellada de diverses carns o la supergraellada de talls argentins de vedella presentats al braser. Preparem un arròs exquisit amb llamàntol, a més de la típica calçotada, també vegetariana, quan n'és temporada, i moltes altres coses! Tanquem l'àpat amb unes postres casolanes d'allò més bones acompanyades de vins de qualitat.
Cada migdia de 9 a 16 h. Sopar amb reserva prèvia
Contacte
Ctra. de Rat Penat a Plana Novella, km 3,5
08870 Sitges
Correu postal:
Carrer de l’Àtom 21. Polígon La Post.
08850 Gavà
Tel. 935 971 819