Blog de l'àguila 2018

25
abr.

Tenim novetats. Ens han confirmat que al niu A van nèixer els pollets cap a finals de març, aproximadament el 28. I tot just fa un parell de dies, el dia de Sant Jordi, els guardes van observar un poll petit al niu C. Molt probablement ja ha nascut l'altre poll, ja que acostumen a néixer amb un parell o tres de dies de diferència. Per tant, enguany podem confirmar que dues de les tres parelles que viuen al Parc del Garraf estan tirant endavant la nidificació. Malauradament, en el niu on hi ha la càmera instal·lada, la tercera parella d'àligues no va pondre cap ou.

Podeu aprofundir en la seva biologia si accediu a la web del Servidor d'informació ornitològica de Catalunya. També podeu trobar més informació a la web Equip de Biologia de la Conservació.

 

Recordeu que podeu consultar tots els vídeos gravats de les nidificacions d'anys anteriors al Canal Youtube de l'àguila cuabarrada i que també us podeu fer amics de la pàgina de Facebook de l`àguila cuabarrada.


Webcam de l'àliga cuabarrada

Des de l'any 2003, el Parc del Garraf ofereix connexió en directe dels nius de l'Àguila cuabarrada des de la posta dels ous fins que els pollets marxen del niu, aproximadament des de mitjan de ferer fins mitjan de juny. Durant la resta de l'any, podeu consultar totes les millors imatges enregistrades al canal Youtube de l'Àguila cuabarrada. Cliqueu damunt la imatge per accedir-hi.

 

Captura pantalla per anar al canal Youtube de l'àguila cuabarrada