Blog de l'àguila 2020

24
jul.

L'altra femella

Durant la nidificació d'aquesta temporada, al niu d'àliga perdiguera on tenim una càmera es va veure una altra femella i fins i tot el 6 de desembre de 2019 hi va haver una còpula al niu. Es podria haver tractat d'un canvi de parella però al final hem descobert que no, ja que el 9 de gener de 2020 hi va haver una còpula de la parella habitual al niu. Aquestes situacions de reposició d'individus o que aparegui una altra àliga pot ser motius de disturbis en la posta i fer que no prosperin. Estarem atents al que passi a la propera nidificació. Un cop més, les càmeres han captat una situació que, d'altra manera, segurament hauria estat molt poc problable de presenciar.


Recordeu que podeu consultar tots els vídeos gravats de les nidificacions d'anys anteriors al Canal Youtube de l'àguila cuabarrada i que també podeu seguir la pàgina de Facebook de l`àguila cuabarrada o el compte d'Instagram del Parc del Garraf.


Webcam de l'àliga cuabarrada

Des de l'any 2003, el Parc del Garraf ofereix connexió en directe dels nius de l'Àguila cuabarrada des de la posta dels ous fins que els pollets marxen del niu, aproximadament des de mitjan de ferer fins mitjan de juny. Durant la resta de l'any, podeu consultar totes les millors imatges enregistrades al canal Youtube de l'Àguila cuabarrada. Cliqueu damunt la imatge per accedir-hi.

 

Captura pantalla per anar al canal Youtube de l'àguila cuabarrada