caes

Navegació


Blog de l'àguila 2013

03
jul.

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I és ben cert! Aquí teniu un video resum per cloure la nidificació d'enguany. En poc més d'un minut podreu veure les imatges que il·lustren tot el procés; des de l'arranjament del niu, la posta dels ous, el naixement dels pollets, l'alimentació del pollet que va sobreviure, l'anellament i neteja de la càmera i els canvis morfològics que experimenta el pollet fins que esdevé un exemplar jove, en aquest cas femella, que marxa del niu. No us el perdeu!

 


01
jul.

Us informem que la webcam que oferia imatges en directe del niu de l'àguila cuabarrada s'ha desconnectat. Si voleu consultar els millors moments de la nidificació d'enguany així com vídeos de la nidificació des de l'any 2003, podeu fer-ho al canal Youtube de l'àguila cuabarrada.


27
juny

Com sabreu avui fa una setmana que el poll va marxar del niu. Malgrat pràcticament no hi ha activitat i només es veu el niu buït, l'endemà del vol del poll la càmera va captar una imatge de la femella arreglant el niu i traginant amb el bec una branca molt grossa. Aquí en teniu lesimatges.

Tanmateix, us informem que la webcam es desconnectarà a finals d'aquest mes. Podeu consultar totes les imatges de la nidificació d'enguany i d'altres anys anteriors al canal Youtube de l'àguila cuabarrada.

 


20
juny
A primera hora del matí el poll estava al niu però des d'aproximadament les 8:05 h, ja no se l'ha pogut veure ni sentir. És molt probable, doncs, que el poll ja hagi fet el seu primer vol. 
 
Aquests darrers dies el poll ha estat fent salts i exercicis amb les ales desplaçant-se pel niu; de vegades, es posava damunt d'una branca que queda fora de l'angle de la visió de la càmera i semblava com si ja hagués marxat. Algunes pistes que mostraven que encara hi era són moviments de les branques i fulles, el piular i l'ombra damunt de la roca quan feia sol.
 


17
juny

11:00 h. Com podreu comprovar, ja torna a funcionar la webcam que ofereix imatges en directe. El poll està molt eixerit i comptant els pocs dies que queden per marxar del niu.

09:00 h. Us informem que, per problemes tècnics, no es poden oferir imatges en directe del niu. Tanmateix, des del Parc de Garraf, ens han comunicat que el poll encara està al niu.  Per les dates en què estem, és molt probable que qualsevol dia d'aquesta setmana el poll faci el seu primer vol.


S'estan mostrant 1 - 5 de 49 resultats.