Blog de l'àguila 2019

20
maig

Els pollets d'àliga han crescut força. En el vídeo es pot veure el plomall blanc que cobreix el cos. Els pares no deixen de donar-los aliment. Aviat podran volar

Recordeu que els pollets d'àliga van néixer el dia 11 d'abril. Com ja vam dir, en aquest niu no hi ha càmeres instal·lades que gravin imatges en directe, però els guardes a distància filmen el niu. 

 

Podeu aprofundir en la seva biologia si accediu a la web del Servidor d'informació ornitològica de Catalunya. També podeu trobar més informació a la web Equip de Biologia de la Conservació.

 

Recordeu que podeu consultar tots els vídeos gravats de les nidificacions d'anys anteriors al Canal Youtube de l'àguila cuabarrada i que també us podeu fer amics de la pàgina de Facebook de l`àguila cuabarrada o seguir el compte d'Instagram del Parc del Garraf.


Webcam de l'àliga cuabarrada

Des de l'any 2003, el Parc del Garraf ofereix connexió en directe dels nius de l'Àguila cuabarrada des de la posta dels ous fins que els pollets marxen del niu, aproximadament des de mitjan de ferer fins mitjan de juny. Durant la resta de l'any, podeu consultar totes les millors imatges enregistrades al canal Youtube de l'Àguila cuabarrada. Cliqueu damunt la imatge per accedir-hi.

 

Captura pantalla per anar al canal Youtube de l'àguila cuabarrada