Blog de l'àguila 2019

30
abr.

Fa quatre dies arrencàvem el blog del 2019 amb un vídeo del niu C, que els guardes van captar, dels pollets d'àliga que van néixer el dia 11. Com ja vam dir, en aquest niu no hi ha càmeres instal·lades que gravin imatges en directe. Tanmateix, ahir una de les guardes del Parc del Garraf va captar un exemplar adult nou d'àliga de la zona del niu A. Us mostrem la imatge preciosa d'aquest exemplar d'àliga cuabarrada.

Exemplar adult d'àliga cuabarrada. Autora: Eulàlia Gómez. Parc del Garraf

Podeu aprofundir en la seva biologia si accediu a la web del Servidor d'informació ornitològica de Catalunya. També podeu trobar més informació a la web Equip de Biologia de la Conservació.

 

Recordeu que podeu consultar tots els vídeos gravats de les nidificacions d'anys anteriors al Canal Youtube de l'àguila cuabarrada i que també us podeu fer amics de la pàgina de Facebook de l`àguila cuabarrada o seguir el compte d'Instagram del Parc del Garraf.


Webcam de l'àliga cuabarrada

Des de l'any 2003, el Parc del Garraf ofereix connexió en directe dels nius de l'Àguila cuabarrada des de la posta dels ous fins que els pollets marxen del niu, aproximadament des de mitjan de ferer fins mitjan de juny. Durant la resta de l'any, podeu consultar totes les millors imatges enregistrades al canal Youtube de l'Àguila cuabarrada. Cliqueu damunt la imatge per accedir-hi.

 

Captura pantalla per anar al canal Youtube de l'àguila cuabarrada