CAES

Parc del Garraf

Navegació

Garraf

Centre d'Informació La Pleta

AVÍS: Des del 2 de maig de 2019 ha deixat de projectar-se l'audiovisual 'El Garraf, parc natural'. L'audiovisual va començar a projectar-se al centre d'informació l'any 1998 i explicava la singularitat d'aquest espai natural a través d'un recorregut pel parc utilitzant el vent com a fil conductor. Està previst treballar en un audiovisual nou de format digital més actual.

Antiga masia condicionada com a centre d'informació del parc i que també aplega l'oficina del parc. S'hi pot obtenir informació general dels serveis i dels equipaments de què disposa el parc. També s'hi poden adquirir publicacions sobre el parc.

Servei de préstec gratuït de material adaptat: bicicletes handbikes, terceres rodes per adaptar a la cadira de l'usuari, dossiers adaptats de rutes de flora i fauna i barres direccionals per a persones invidents. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament complimentant una fitxa de préstec.

Acull, l'exposició permanent 'Programa de seguiment i conservació de l'àliga perdiguera o cuabarrada' amb imatges en temps real de la vida d'aquesta au obtingudes mitjançant videocàmeres.

Horari : obert tots els dies de 10 a 15 h
Adreça postal:
Ctra. de Ratpenat a Plana Novella, km 3,5
08870 Sitges
Tel. 935 971 819
Fax. 935 970 887
A/e: p.garraf@diba.cat