caes

Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Navegació

Situació i accessos


L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona té una extensió de 8.375 ha i es troba situat a la comarca d´Osona. Contacta amb el Collsacabra pel Nord, amb la plana de Vic per ponent, amb els contraforts del Montseny pel Sud i amb la comarca de la Selva per orient. Comprèn dos espais naturals inclosos en el PEIN: les Guilleries i Savassona que tenen la particularitat de trobar-se en la zona de transició de dues regions: el sistema transversal i el mediterrani.

 

Carreteres

L'accés principal a l'Espai Natural és per l'Eix Transversal (C-25). Ecolliu la sortida segons els indrets del parc que tingueu interès en visitar.
 
  • Per anar en direcció a Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Vilanova de Sau i el pantà de Sau, agafeu la sortida 187 (Calldetenes/Sant Julià de Vilatorta/Folgueroles) i preneu la carretera N-141d.
  • Per visitar Tavèrnoles agafeu la sortida 183 (Roda de Ter/Tavèrnoles), entreu a la carretera C-153 i desvieu-vos a la dreta per agafar carretera BV-5213.
  •  Per visitar Sant Sadurní d'Osormort agafeu la sortida 194 (La Fullaca). Sortireu a la carretera BV-5201 que us portarà al municipi.
 
A cada municipi trobareu un centre o punt d'informació on us indicaran com arribar a tots els punts d'interès del parc.

#language("interest")