CAESEN

Parc de la Serralada Litoral

Navegació

Cellers


 • Litoral

  Alella Vinícola, S.L.

  A Alella hi trobem el nostre Celler modernista donant renom a la denominació des del 1906. Elaborem vins i caves, dolços i generosos, tot innovant la tradició centenària sota les marques Marfil, Ivori, Vallmora, Mayla, Costa del Maresme, Ona i Violeta. La majoria de les nostres vinyes són de muntanya on hi realitzem viticultura ecològica i respectuosa amb les varietats locals. Oferim la possibilitat de fer visites guiades, passejades per les vinyes, tastos i d'altres activitats lúdiques.
  Horari : visites concertades
  Adreça postal:
  Rbla. Àngel Guimerà, 62
  08328 Alella
  Tel. 935 403 842
  A/e: marfil@alellavinicola.com
  Web: http://www.alellavinicola.com

 • Litoral

  Bodegas Roura

  Acollida a les Denominacions d'Origen d'Alella, Cava i Catalunya, elabora vins d'alta qualitat, majoritàriament amb ceps nobles europeus, els quals han tingut una perfecta aclimatació a les condicions de la zona. El celler va iniciar la seva carrera comercial l'any 1990. Actualment disposa d'una gamma de productes de tres blancs, un rosat, tres negres i cinc caves.

  Adreça postal:
  Vall de Rials s/n
  08328 Alella
  Tel. 935 403 148
  A/e: roura@roura.es
  Web: htp://www.roura.es

 • Litoral

  Bouquet d'Alella

  Nou celler familiar que obre les portes el setembre del 2010, ubicat a la finca Can Boquet. Disposa de 13 hectàrees de vinya conreades en l'agricultura ecològica als municipis d'Alella, Teià i Vilassar de Dalt. Bouquet d'Alella neix amb la clara intenció d'explotar dos vessants diferents, però complementaris, en el món del vi. D'una banda, la producció i venda de vins ecològics de qualitat utilitzant varietats autòctones de la zona; de l'altra, la promoció de l'enoturisme. La situació de l'empresa al centre d'Alella, envoltada de vinyes i amb el celler instal·lat a la masia, de gran bellesa arquitectònica, facilita l'organització de tota mena d'esdeveniments per a aquelles persones que desitgin viure noves experiències a l'entorn de la vinya i el vi. "Viu la tradició, experimenta la innovació" és el lema que condueix aquest nou projecte.
  Horari : Visites guiades a les vinyes i celler. Reserva prévia
  Adreça postal:
  Sant Josep de Calassanç, 8
  08328 Alella
  Tel. 935 556 997
  A/e: bouquetdalella@bouquetdalella.com
  Web: http://www.bouquetdalella.com

 • Litoral

  Centre d'Acollida Turística (CAT)

  El CAT de Teià, Alella i El Masnou està destinat a explicar la romanització de Catalunya i la importància que han tingut els vins de la zona des de l'època romana fins ara. Per això, a dins hi podreu trobar una bona varietat de vins amb DO Alella a més d'un espai gastronòmic. Al costat del CAT també es pot visitar el parc arqueològic Cella Vinaria, que conserva les restes d'un celler romà del segle I aC.

  Horari : dissabtes de 10 a 18 h i diumenges de 10 a 14 h. De dilluns a divendres amb reserva prèvia.
  Adreça postal:
  Ernest Lluch, 40
  08329 Teià
  Tel. 935 559 977
  A/e: info@cella-vinaria.cat
  Web: http://www.turisme.cat

 • Litoral

  DO Alella

  A tot Catalunya, a bona part d'Espanya i a l'estranger, s'identifica el nom d'Alella amb el vi, ossiblement perquè una llarga tradició de viticultors i elaboradors de vins d'extraordinària qualitat ha unit al llarg dels anys, de forma gairebé indestructible, terra i producte, projectant el nom d'aquest poble arreu del món. Segurament, un dels misteris més atractius dels vins d'Alella és la seva pròpia existència. En ple Maresme, producte d'unes petites vinyes, a voltes amagades de la mirada curiosa dels visitants, que des de fa molts anys lluiten per sobreviure en una admirable i desigual batalla contra l'expansió de la gran àrea urbana del Barcelonès i del Maresme.

  Adreça postal:
  Av. Sant Mateu, 2
  Masia Museu Can Magarola
  08328 Alella
  Tel. 935 559 153
  Fax. 935 405 289
  A/e: doalella@doalella.com
  Web: http://www.doalella.org

 • Litoral

  Joaquim Batlle

  El celler Joaquim Batlle neix a Tiana el 1999. Es troba situat en una finca de tres hectàrees, plantada en costers i  terrasses de sauló, a 308 metres d'alçada, amb orientació sud-est. S'hi treballa exclusivament amb tècniques basades en l'agricultura ecològica i s'empren varietats autòctones blanques com la garnatxa, la pansa blanca i el picapoll. El celler està soterrat al centre de la finca. Vi produït i elaborat a la mateixa finca. La nostra filosofia es basa en la recuperació de la tradició dels vins de la comarca, vins consistents amb un paladar marí, salobres, alcohòlics, madurs, rodons i molt minerals.És en aquest espai on el vi Foranell vol aportar un sentit i un gust que, per perduts,
  podem veure i beure com a originals.
  Adreça postal:
  Finca La Sentiu
  08391 Tiana
  Tel. 933 954 527
  A/e: celler@joaquimbatlle.com
  Web: http://www.vinosdealella.com

 • Litoral

  Serralada de Marina

  Serralada de Marina és un celler situat a Martorelles. Joan Plans va decidir reobrir aquest celler el 1999 amb el nom d'Altrabanda, fent referència a la seva localització, a l'altre vessant de la Serralada Litoral, respecte la coneguda regió de vins d'Alella. De la seva oferta, cal destacar-ne el vi blanc, elaborat amb la varietat pansa blanca, per la seva subtilesa i equilibri que té, ideal per acompanyar una bona conversa.

  Adreça postal:
  Bienni, 2
  08107 Martorelles
  Tel. 935 704 534
  A/e: joan@serraladadelamarina.com
  Web: http://www.serraladadelamarina.com