Montnegre-Corredor

Àrea d'esplai del Corredor

Aquest equipament romandrà tancat fins a nou avís. Disculpeu les molèsties.

AVÍS INFORMATIU: Atès que en els darrers anys l'Àrea d'esplai del Corredor ha experimentat un increment sostingut del nombre d'usuaris, es considera imprescindible regular l'afluència i utilització d'aquest equipament, especialment durant els mesos d'octubre i novembre en què es veu clarament superada la capacitat d'acollida d'usuaris. Per aquest motiu, quan l'ús de l'àrea d'esplai sigui un grup organtizat superior a 20 persones caldrà emplenar el Formulari de sol·licitud d'ús de l'Àrea d'esplai del Corredor.

L'equipament, situat en uns antics camps de conreu, disposa d'àmplies feixes orientades al vessant de marina, zona d'aparcament per a vehicles i autocars, taules per a pícnic, lavabos, fonts i servei de bar-cafeteria, 

 
Els dies feiners (excepte dimarts) es poden sol·licitar a l'entitat gestora:
  • Servei d'acollida i informació a les escoles de 8.30 a 14 h.
  • Excursions guiades, itineraris guiats de mig dia o de dia complet (mínim 10 persones).
 
NOTA: des del 30 de juny de 2009 s'ha tancat definitivament el servei de barbacoes per adaptar l'equipament al model d'ús públic del parc.
 
Accessos:
En cotxe:
  • Des de Llinar del Vallès, carretera B-510 fins a Can Bordoi. Accés al Parc per la pista asfaltada direcció Santuari del Corredor.
  • Des de Mataró , carretera C-60 sortida direcció Dosrius per la carretera B510 fins a Can Bordoi. Accés al Parc per la pista asfaltada direcció Santuari del Corredor.
 
A peu:
  • Des de l'estació de ferrocarril de Llinars del Vallès (estació de RENFE). Seguint l'itinerari del Mogent direcció Àrea d'Esplai del Corredor i passat el pont de l'AP-7, girar a mà esquerra i uns metres més endavant continuar pel camí senyalitzat amb taques grogues fins el GR-92 en direcció l'Àrea d'esplai (8 Km)
  • Des de la urbanització Can Massuet-El Far, anar a buscar l'itinerari GR-92, fins al Campament Juvenil (5 km).
  • Des d'Arenys de Munt, per l'itinerari SL-C 75 fins a connexió amb el GR-93, fins a Coll del Pi de Buac, agafar pista principal direcció Santuari del Corredor per connectar amb el Gr-92 i seguir fins l'Àrea d'esplai (8,2 Km)
  • Des de Vallgorguina, per l'itinerari GR-92, direcció Santuari del Corredor, fins al l'Àrea d'esplai (9 km).
 
Transports:
  • RENFE: línia de rodalies de Barcelona a Massanet-Massanes per l'interior / Tel. 902 240 202 / www.renfe.es.
  • Barcelona Bus, cotxe de línia de Mataró a Dosrius-Can Massuet. www.sagales.com.
 
Equip gestor: EAA (Equip d'Activitats Ambientals)
Horari : obert els dissabtes, diumenges i dies festius de 10 a 17 hores (per l'obertura en dies feiners del bar-cafeteria cal concertar-ho amb l'entitat gestora. Tancat el mes d'agost i del 24 de desembre al 6 de gener.
Adreça postal:
Pista forestal de Can Bordoi (Llinars del Vallès) a Vallgorguina
08319 Dosrius
Tel. 686 810 608
A/e: info.elcorredor@gmail.com