caes

Parc d'Olèrdola

Navegació

Restaurants


 • Olèrdola | Restaurant 

  Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT Canyelles)

  L'associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Cayelles va néixer amb l'objectiu de potenciar i donar a conèixer els comerços del municipi.

  Entre la costa del Garraf i l'interior del Penedès, el municipi de Canyelles ofereix una gran varietat de plats de la cuina tradicional elaborats de forma casolana. Per exemple, el xató i els cargols es presenten com a protagonistes de les cartes dels restaurants del municipi. Així mateix, es pot gaudir de les coques gustoses i del pa cuit al forn de llenya -temptacions que atrauen i fan acostar a Canyelles moltes persones de la comarca i de fora. Els establiments que formen part de l'Associació són: LaPedrera, La Cava de Canyelles, Cal Manelet, Cal Tano, La Taberneta, Casal de Canyelles, Cellers Grau Dòria, Queviures Cal Deus, Alimentació Canyelles, Fleca Bertran, Pastisseria Hidalgo, Barbacoes El Pinar, La Casa del Pollastre, Queen Pizza i La Ginesta.  Adreça postal:
  Pl. Onze de Setembre, 1
  08811 Canyelles
  Tel. 938 973 011
  Fax. 938 188 130
  A/e: promocioeconomica@canyelles.cat

 • Olèrdola | Restaurant 

  La Posada de Sant Pere

  Especialitat en cargols a la llauna i carns i verdures a la llosa i a la brasa

   

  Restaurant fundat el 1975, situat al bell mig d'un poble de 500 habitants envoltat de vinyes, molt proper a Vilafranca del Penedés. Disposa d'un foc a terra amb llenya d'alzina on s'hi fa escalivada, el pa torrat i tot tipus de carns. També s'elaboren uns quants plats que es presenten a taula amb una llosa de pissarra calenta que permet que el plat s'acabi de cuinar a taula i es mantingui calent. Altres especialitats de l'àmplia carta són els cargols a la llauna, l'ànec al forn i els arrossos. També hi ha plats de temporada com són els calçots, les carxofes o els rovellons a la brasa. Disposa de cinc apartaments turístics al mateix poble.  Horari : de dilluns a divendres de 10 a 16 h; dissabte de 9 a 16 i de 21 a 23 h; diumenge i festius, de 9 a 16.30h.
  Adreça postal:
  C. Sant Pere, 20
  Sant Pere de Molanta
  08734 Olèrdola
  Tel. 938 921 399
  A/e: infoposada@yahoo.es
  Web: http://www.posada-piques.com

 • Olèrdola | Restaurant 

  Masia Segarrulls

  Cuina tradicional catalana

   

  A la Masia Segarrulls –masia catalana del segle XVI, autèntica joia rural de la pagesia catalana, situada enfront del Castell d'Olèrdola, a mig camí entre Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú–, el mestre cuiner Pedro Alonso hi ha instal·lat els seus fogons per delectar els amants de la bona cuina tradicional catalana. D'entre els nostres plats, tots cuinats amb matèries primeres d'alta qualitat, cal destacar el gall del Penedès en civet i les faves ofegades d'Olèrdola. Tot això es combina amb una dedicació exquisida en la presentació perquè cada plat sigui excepcional. Disposem de sis sales amb ambients diferents, que tenen capacitat per a grups de 14 a 120 comensals. El restaurant disposa del certificat de qualitat turística. 35 Euros preu mitjà carta  Horari : de dimarts a diumenge de 13 a 16 h; dilluns tancat
  Adreça postal:
  Carretera C-15, Km. 10,200 - Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
  Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
  08734 Sant Miquel d'Olèrdola
  Tel. 938 903 799
  A/e: restaurante@masiasegarrulls.com
  Web: http://www.masiasegarrulls.com

 • Olèrdola | Restaurant 

  Parrilla del Pou Nou

  Cuina argentina, catalana i de temporada

   

  Especialitats en plats argentins fets a la brasa i acompanyats per amanides i guarnicions delicioses i variades. Podeu tastar la nostra graellada de diverses carns o la supergraellada de talls argentins de vedella presentats al braser. Preparem un arròs exquisit amb llamàntol, a més de la típica calçotada, també vegetariana, quan n'és temporada, i moltes altres coses! Tanquem l'àpat amb unes postres casolanes d'allò més bones acompanyades de vins de qualitat.  Horari : Cada migdia de 9 a 16 h. Sopar amb reserva prèvia
  Adreça postal:
  C. Pou Nou, 2
  Canyelles
  08811 Canyelles
  Tel. 938 973 032
  A/e: parrilladelpounou@yahoo.es
  Web: http://www.laparrilladelpounou.com

#language("interest")

Mapa del parc

Mapa d'olerdola