Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:
Primers plats
-
Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).
-
Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).
Segons plats
-
Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).
-
Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).
Postres
-
Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).
-
Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).
Begudes
-
Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).
-
Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).
Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny
Contacte
Oficina del Parc Natural. Masia Mariona
Ctra. BV-5119, km 2,5
Mosqueroles
08479 Fogars de Montclús
p.montseny.rbiosfera@diba.cat
Tel. 938 475 102
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.