CAES
Reserva de la Biosfera del Montseny

Reserva de la Biosfera del Montseny

Navegació

Concurs de receptes de la RB Montseny 2019


Guanyadors del concurs 2019


 

 

Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:

Primers plats

  • Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).
  • Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).

Segons plats

  • Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).
  • Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).

Postres

  • Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).
  • Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).

Begudes

  • Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).
  • Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny

interest