Concurs de receptes de la RB Montseny 2019


Guanyadors del concurs 2019


 

 

Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:

Primers plats

  • Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).
  • Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).

Segons plats

  • Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).
  • Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).

Postres

  • Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).
  • Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).

Begudes

  • Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).
  • Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny

interest