CAES
Reserva de la Biosfera del Montseny

Reserva de la Biosfera del Montseny

Navegació

Concurs de receptes de la RB Montseny 2019


Guanyadors del concurs 2019


 

 

Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:

Primers plats

  • Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).
  • Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).

Segons plats

  • Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).
  • Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).

Postres

  • Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).
  • Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).

Begudes

  • Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).
  • Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny

interest

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
  • De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.

Més informació