- Actes i presentacions
- Conferències
- Educació ambiental
Presentació de novetats publicades i existents en guies i llibres naturalistes de fauna i flora, a càrrec de Toni Marí, del Parc de Serralada Litoral.
Martorelles
- Litoral
- Xarxa de Parcs Naturals
S'estan mostrant 1 - 16 de 179 resultats.
Presentació de novetats publicades i existents en guies i llibres naturalistes de fauna i flora, a càrrec de Toni Marí, del Parc de Serralada Litoral.
La pedra seca és una de les tècniques constructives més ancestrals i que podem trobar de diverses formes a molts llocs del món.
Activitat programada dins la Setmana de la Natura i per commemorar el Dia Europeu dels Parcs, efemèride ambiental.
El dijous 30 de maig tindrà lloc la VI Jornada DocAmbCat “Biblioteques ambientals i ODS”, amb l'objectiu de formar el personal de biblioteques i centres de documentació ambiental.
Sortirem de la font dels Enamorats i anirem fins al gorg de l'Olla (gorg de la Sort) i, pel camí, la Gisela Llimona ens explicarà llegendes de les Dones d'aigua.
Minilab creatiu al voltant de la temàtica dels boscos, que té com a objectiu promocionar el gust per la lectura a través dels llibres, el joc i la creació, a càrrec d'Associació Maneno.
Itinerari introductori als espais naturals del municipi. Sortida per la plana de Can Vilaró i pel camí fluvial del Mogent des del pont de l'Ajuntament, riu a dalt, fins a la riera de Vallromanes.
Narració de llegendes d'aigua (Dones d'Aigua i altres històries del Parc Natural del Montseny) a càrrec de Gisela Llimona.
Activitat familiar de descoberta de la natura a través d'una missió, entre enigmes, codis i cadenats per aconseguir les "llavors perdudes".
Xerrada i sortida per mostrar i conèixer els ocells que viuen al nostre entorn més proper.
Ens endinsarem per petits corriols entre els alzinars, passejarem a l’ombra dels arbres de ribera i resoldrem un misteri intrigant...
Tots coneixeu el senglar, la guineu, el cabirol o el conill, però coneixeu la musaranya, el talp o el ratolí de bosc? Són els mamífers més petits del món i sovint passen desapercebuts, tot i que també habiten els nostres parcs. Les petites i astutes criatures nocturnes són micromamífers molt difícils de seguir i fotografiar. Als científics els costa molt saber d’ells, per això els volem conèixer indirectament.
Recorregut a peu per diversos paratges de Granera durant el qual coneixerem plantes silvestres i els seus usos medicinals i gastronòmics.
S'estan mostrant 1 - 16 de 179 resultats.
Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Consulteu la nostra política de privacitat