caes

Equipaments

Navigation

Cercador d'equipaments


Showing 541 - 545 of 583 results.

Garraf | Restaurants 

La Fitorra

Cocina de mercado

 

El restaurante La Fitorra se encuentra situado en el hotel César, una antigua casa de indianos que mantiene el aire de romanticismo y sus jardines. Gestionado por la misma familia desde hace cinco generaciones, el restaurante es una pequeña casa de pescadores con terraza y chimenea. La cocina es de mercado y nos gusta que el cliente salga después de comer muy bien. Carta con vinos del Garraf. Galardonados con el cuadro de honor de la guía Gourmetour 2005 y 2006. Valorado como uno de los mejores restaurantes de la comarca. 25-30 euros precio carta orientativo.



Restaurante: de 13:30 a 15:30 h y de 20:30 a 22:30 h (domingo noche y lunes todo el día); Hotel: abierto todo el año
c/ Isaac Peral, 4-8
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 151 125
C/e: reservas@hotelcesar.net
Web: http://www.hotelcesar.net

Garraf

DO Penedès

L'orígen del nostre vi

Una de les zones de més projecció internacional de Catalunya és el Penedès, que destaca per la qualitat dels seus productes i el dinamisme de la seva gent. El territori de la denominació s'estén des del pont del Diable fins a l'arc de Berà, i des de Montserrat (serralada prelitoral) fins al Mediterrani. La DO Penedès inclou diversitat de microclimes i sòls. La climatologia és típicament mediterrània, suau i càlida. Gran productora de vins blancs, la varietat estrella dels quals és el xarel·lo, ofereix vins joves, suaus, sedosos, afruitats i amb bona acidesa, i vins blancs més estructurats que han estat elaborats i/o criats en bóta, i que són consistents, càlids, llargs i amb final mineral. Els rosats són fragants, amb una aroma intensa i persistent, adaptats a la modernitat i molt valorats pels mercats. Els negres tenen cos i estructura gràcies als tanins sedosos que aporta la maduració del raïm. Finalment, els vins escumosos són equilibrats i estructurats, reflex del raïm, de la segona fermentació en ampolla amb un mínim de 15 mesos i dels sòls del Penedès.



Plaça Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 938 904 811
Fax. 938 904 754
C/e: dopenedes@dopenedes.cat
Web: http://www.dopenedes.cat

Garraf

Josep Esteve Gibert

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Els Casots
08739 Subirats
Tel. 938 993 110
C/e: calpanxa@hotmail.com

Garraf

Melocotón del Ordal

Asociación de Productores

 

El melocotón del Ordal se encuentra entre Subirats y Avinyonet del Penedès y es uno de los productos de más calidad de la zona. La cosecha comienza a principios de junio y finaliza a mediados de agosto dado que el cultivo es 100% de secano. La Asociación de Productores está formada por una veintena de agricultores y el elemento que identifica la autenticidad del producto, es el logotipo de Melocotón de Ordal y un número de productor que lleva la etiqueta de cada caja. Ven y pruébame!



Venta directa a la casa de los productores y también el Mercado de Sant Pau d'Ordal (sábados y domingos de junio, julio y agosto de 9 a 14 h.)
Estació Renfe de Lavern, s/n
08739 Subirats
Tel. 938 993 499
Web: http://www.pressecdordal.cat

Showing 541 - 545 of 583 results.

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa