Montesquiu Concursos
juny
02
2019


20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu

Taller de Cultura

Taller de Cultura

Horari d'inici: 9 h

Horari complet:
de 9 a 14 h

Lloc: Castell de Montesquiu

Montesquiu

Organitzadors: Viu el Parc

Telèfon: 635 016 790

A/e: viuelparc@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Convidem els amants de la fotografia a participar al 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir ben preparats per a l’aventura!

 

Bases de participació

1. Objectius: promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà.

2. Participants: tothom que ho desitgi.

3. Hora: de 9 h a 14 h.

4. Temes: tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.

5. Suport: digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera, amb la mínima compressió i en format JPG. En el moment de la sortida, es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistos en la recollida.

6. Control de sortida: estarà situat a la masoveria del castell de Montesquiu. La inscripció dels participants es farà de 9 h a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. Només s’acceptarà una fotografia de cada tema.

7. Premis: un premi a la millor col·lecció: 300 euros. Tres premis a la millor fotografia de cada
tema: 150 euros. Hi haurà un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi.

8. Jurat i veredicte: el jurat estarà format per persones de l’àmbit fotogràfic i una persona nomenada per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

9. Lliurament de premis: dissabte 6 de juliol, a les 12 h, a la Cabanya del castell de Montesquiu.

10. Exposició de les obres: les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran al castell de  Montesquiu del 6 de juliol al 28 de juliol, d’11 h a 14 h.

11. Drets d’edició: l’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor.

12. Respecte per l’entorn: els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l’entorn. No s’acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l’entorn natural de manera explícita.

13. Drets d’imatge: els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.

14. Acceptació de les bases: la participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient

 

Amb la col·laboració de:

GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU


Categories: Montesquiu, Concursos,

compartir