Montseny Fires i festes | Rutes, travesses i marxes | Passejades
des.
23
2018


28a Entronització del Pessebre a Sant Segimon

Horari d'inici: 9 h

Lloc: Sant Segimon

Viladrau

Lloc de trobada: Plaça Major

Organitzadors: EduCA Viladrau amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladrau

Telèfon: 670 224 649 / 619 369 081

A/e: educa@educaviladrau.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:Una tradició nadalenca de Viladrau que arriba a la seva 28a edició. Cada any, des de fa ja 28 anys, es realitza la pujada d'un pessebre realitzat especialment per l'ocasió, el deixem a Sant Segimon i l'anem a recollir, tal i com mana la tradició per la Candelera, a principis de febrer. Aquest any els autors són dos companys que participen en aquesta tradició des de fa ja molts anys, la Susana Ezcurra i en Joan Baeta.
Una tradició nadalenca del poble de Viladrau que aconsegueix reunir gent d'arreu que ha inclós en la seva agenda com a inici de les festes de Nadal.
Ens trobarem una mica abans de les 9 per esmorzar en algun dels bars de la Plaça Major de Viladrau. Una vegada que tothom hagi arribat ens fem una fotografia davant de l'arbre de Nadal de Viladrau i... amb alegria i xerinola, entre riures i retrobaments comencem la pujada a Sant Segimon, sense presses i cadascú al seu ritme. Parada a la Font de Mas Molins, a l'Erola i a ... ufff!! Sant Segimon. Coca, vi ranci, llardons, lectura dels poemes d'en Ramon i la Maria i .... cantada de nadales. Després els que així desitgin, anem a dinar a un restaurant de Viladrau. Molt bon ambient per gaudir d'un dia molt i molt especial.
Us hi esperem!!!

Requisits activitat:

Imprescindible inscripció a:
educa@educaviladrau.com

670224649 / 686628152 / 619369081

Més informació: www.educaviladrau.com


Categories: Montseny, Fires i festes, Rutes, travesses i marxes, Passejades,

compartir