S'estan mostrant 586 - 590 de 603 resultats.
El Racó de Can Feliu
Està situat a la part més elevada del poble de Vilassar de Dalt, darrere del castell. Es tracta d'una masia amb molta història que va ésser un vapor tèxtil a mitjan segle XIX. Al tombant del segle XX hi va funcionar una destil·leria de licors i encara se'n conserven els alambins i etiquetes dels productes que s'hi van elaborar. El portal de l'entrada figura al Catàleg del Patrimoni arquitectònic i va ser dissenyat per l'arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch. El restaurant està situat a la planta baixa, on hi ha tres salons menjadors i una sala annexa habilitada com a vinoteca. A l'exterior hi ha una terrassa espaiosa i una carpa que permet fer àpats i celebracions amb l'única companyia dels participants. Un lloc ideal per als nens, que diposen d'un menú infantil i una terrassa jardí.
Menú diari: 13 euros. Menú cap de setmana: 22,75 euros. Dissabtes i diumenges migdia nens gratuït. Pàrquing propi.
Àngel Guimerà, 41
08339 Vilassar de Dalt
Tel. 937 532 916
A/e: info@elracodecanfeliu.com
Web: http://www.elracodecanfeliu.com
Restaurant Celler Marfil
Situat al centre d'Alella, a la històrica bodega modernista i centenària Alella Vinícola, coneguda pels seus vins Marfil. Tenim una àmplia carta de cuina típica catalana i de mercat, amb servei permanent on hi destaquen les carns i verdures a la brasa, bacallà, cargols, plats de temporada i els vins elaborats al nostre Celler. Disposem de la 'Cava del Celler' un menjador privat per a 120 persones, ideal per a trobades familiars i reunions d'empresa.
25 euros preu mitjà carta. Menús per a grups. Aparcament gratuït al costat.
Rbla. Àngel Guimerà, 62
08328 Alella
Tel. 935 404 661
A/e: marfil@alellavinicola.com
Web: https://www.cellermarfil.com/
Masia Segarrulls
Cuina tradicional catalana
A la Masia Segarrulls —masia catalana del segle XVI, autèntica joia rural de la pagesia catalana, situada enfront del Castell d'Olèrdola, a mig camí entre Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú—, el mestre cuiner Pedro Alonso hi ha instal·lat els seus fogons per delectar els amants de la bona cuina tradicional catalana. D'entre els nostres plats, tots cuinats amb matèries primeres d'alta qualitat, cal destacar el gall del Penedès en civet i les faves ofegades d'Olèrdola. Tot això es combina amb una dedicació exquisida en la presentació perquè cada plat sigui excepcional. Disposem de sis sales amb ambients diferents, que tenen capacitat per a grups de 14 a 120 comensals. El restaurant disposa del certificat de qualitat turística.
Preu mitjà carta, 35 euros.
Carretera C-15, km 10,200 - Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
08734 Sant Miquel d'Olèrdola
Tel. 938 903 799
Parrilla del Pou Nou
Cuina argentina, catalana i de temporada
Especialitats en plats argentins fets a la brasa i acompanyats per amanides i guarnicions delicioses i variades. Podeu tastar la nostra graellada de diverses carns o la supergraellada de talls argentins de vedella presentats al braser. Preparem un arròs exquisit amb llamàntol, a més de la típica calçotada, també vegetariana, quan n'és temporada, i moltes altres coses! Tanquem l'àpat amb unes postres casolanes d'allò més bones acompanyades de vins de qualitat.
C. Pou Nou, 2
Canyelles
08811 Canyelles
Tel. 938 973 032
A/e: parrilladelpounou@yahoo.es
Aurora Terés
Cansaladeria i xarcuteria
Empresa dedicada únicament a la carn fresca de porcí i a l'elaboració d'embotits des de l'any 1929. L'elaboració dels nostres productes en petites partides, permet una selecció acurada de la carn del porc per poder efectuar cadascuna de les nostres especialitats. La nostra carn és fresca i de primeríssima qualitat. Ens ho reconeixen títols com per exemple el d'establiment artesà, el de mestre artesà xarcuter o la carta d'artesà alimentari.
Mercader, 5
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 931 209 | 938 142 078
A/e: aurorateres@gmail.com
Web: https://www.gastroteca.cat/on-comprar/aurora-teres/
S'estan mostrant 586 - 590 de 603 resultats.