Restaurants


 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Can Bruguera

  Especialitat en carns a la brasa i plats de temporada

  El restaurant Can Bruguera està situat a 4 km de la ciutat de Mataró. Disposem de menjadors amb capacitat per a 20, 40, 60 i més comensals. Preparem esmorzars de forquilla i oferim menú d'esmorzar, menú de cap de setmana, menús per a celebracions i una àmplia carta de plats de temporada (calçots, carxofes, pèsols, tomàquets, bolets, etc.), entrants i carns a la brasa. També tenim menús per a celebracions.

  Preu mitjà: 30 euros per persona.

  Horari : Obert tot l'any. Tancat dimarts
  Adreça postal:
  Camí de la Cornisa, 39
  08304 Mataró
  Tel. 937 903 643
  A/e: rtecanbruguera@gmail.com
  Web: http://www.canbruguera.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Can Mai Tanquis

  Bar-restaurant amb cuina tradicional catalana, especialitat en esmorzars de forquilla i menús casolans.

  Preu mitjà: 10-13 euros.

  Horari : de 8 a 17 h; diumenges, tancat
  Adreça postal:
  Plaça del Bestiar, 1
  08470 Sant Celoni
  Tel. 938 670 352
  A/e: canmaitanquis@gmail.com
  Web: http://www.canmaitanquis.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Casa Oms

  Àpats i celebracions en una masia del segle XVI

  En els seus orígens, el restaurant era una masia del segle xvi. Aquesta masia va ser adquirida per la família Oms, que, en tornar de Cuba després de fer-hi les Amèriques, va reedificar-hi un edifici modernista al costat. Els propietaris actuals l'han respectat: han conservat el nom de la família, així com tot l'edifici, i han adaptat una casa colonial per convertir-la en un modern restaurant, en el qual la segona generació de la família Guerra-Pi ofereix una àmplia gamma de propostes culinàries.

   

  Menú diari 13,09 euros, menú infantil 9 euros. Menú cap de setmana 20 euros. Preu mitjà carta 30 euros.

  Horari : Obert tots els dies
  Adreça postal:
  Ctra. de Palafolls a Malgrat, al costat de Marineland
  08389 Palafolls
  Tel. 937 620 049 | 937 657 072
  Fax. 937 657 071
  A/e: reserves@casaoms.com
  Web: http://www.casaoms.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  El Cruce

  El Cruce, restaurant membre del col·lectiu CuinaVO, es basa en la selecció del millor producte de proximitat. Elsa Martínez fa accessible una cuina d'arrel clàssica catalana, adaptada, saludable i enfocada a un públic amb sensibilitat. La sala i el celler estan gestionats per Xavier Martínez. Hi trobareu un ambient agradable i les millors referències vinícoles de la nostra terra, en una carta de vins finalista dels premis Cartaví 2013.

   

  Preu mitjà: 20-25 euros.

  Horari : de dilluns a dijous, de 13 a 15.30 h; divendres i dissabte, de 13 a 15.30 h i de 21 a 22.30 h; diumenge, tancat, excepte per a grups
  Adreça postal:
  Ctra. C-35, km 55
  08470 Sant Celoni
  Tel. 938 673 259
  A/e: elcrucerestaurant@gmail.com
  Web: http://www.elcrucerestaurant.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme

  És una associació sense ànim de lucre que respon als principis democràtics tant en l'organització com en el uncionament. Fa la representació, la defensa, la gestió i el foment dels interessos comercials, socials, professionals i tècnics dels associats. Així mateix, integra els subsectors de la restauració, l'allotjament, l'oci nocturn i els serveis a l'hostaleria i el turisme en general com: bars, restaurants, restaurants-bars, banquets, servei d'àpats, menjars cuinats, hotels, hostals, pensions, cases rurals, càmpings, apartaments, parcs aquàtics, albergs, bars musicals, discoteques, sales de festes amb espectacles, cafès teatre, cafès concert i empreses de serveis a l'hostaleria.

  El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme fa vint-i-cinc anys que imparteix cursos de formació ocupacional d'hostaleria. Des de l'any 2005 disposa d'escola pròpia, homologada pels departaments de Treball, Sanitat i Interior de la Generalitat de Catalunya, i és centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb certificat de qualitat UNES-EN-ISO 90001:2000.

  Horari : De dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 18 h; divendres de 9 a 15 h
  Adreça postal:
  C. dels Germans Thos i Codina 43, local 7
  08302 Mataró
  Tel. 937 985 558
  A/e: info@gremihostalería.com
  Web: http://www.gremihostaleria.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Masia Can Rimbles

  La Masia Can Rimblas està situada als afores de Canyamars, en un entorn rural i familiar ideal per gaudir de la natura i dels animals. Es caracteritza per una típica cuina catalana especialitzada en calçots.

   

  Preu mitjà: 22 euros.

  Horari : divendres, de 20 a 22 h; dissabtes, de 9 a 22 h; diumenges, de 9 a 16 h
  Adreça postal:
  Veïnat Rimbles, 4
  08319 Dosrius
  Tel. 937 955 030
  A/e: jaumetotal@hotmail.com
  Web: http://www.masia-mataro.com/contacto

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Pou de Glaç

  Som una masia-restaurant amb vocació familiar. Tenim un magnífic pou de glaç, d'interès històric i arquitectònic, i un entorn natural excepcional. La cuina, amb certes notes d'autor, procura no apartar-se gaire de la cuina tradicional.
   
  Les mongetes del ganxet i les patates de producció pròpia, així com diversos productes de temporada, acompanyen habitualment tota mena d'amanides i carns cuinades amb el caliu de la llenya d'alzina de la mateixa finca. Tenim capacitat per a un màxim de 150 comensals a l'interior, i fins a 175 més en una carpa exterior. Disposem de servei integral per a bodes, batejos, comunions i altres esdeveniments, amb càtering propi o per compte del client. Fins i tot podreu llogar l'espai i adaptar el servei al vostre interès.
   
  Preus: esmorzars de forquilla, a partir de 7 euros. Menú diari feiners: 12 euros. Menú caps de setmana (divendres nit, dissabte i diumenge) 16,75 euros. Caçotades 25 euros (reserva).
  Horari : Dilluns no festiu, tancat. De dimarts a diumenge de 13 a 16 h. Divendres i dissbtes nit de 21 a 23 h.
  Adreça postal:
  Accés per variant C35 sortida Llinars del Vallès-Dosrius
  08450 Llinars del Vallès
  Tel. 938 410 219 | 630 334 251
  Fax. 938 411 539
  A/e: info@masiapoudeglas.com
  A/e: reserves@masiapoudeglas.com
  Web: http://www.masiapoudeglas.com

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  Sant Celoni Cuina

  Som un grup de professionals del sector de la restauració que volem promoure i difondre Sant Celoni com a destinació de referència per a una bona cuina, assequible i de qualitat. Creiem en l'enorme potencial de la restauració de Sant Celoni, una vila amb una excepcional situació geogràfica al mig de la conca del riu Tordera. Ens uneix la passió per la cuina basada en un receptari tradicional, però també creatiu i atrevit, amb matèries primeres d'òptima qualitat. Volem revalorar els secrets de la cuina tradicional i emocionar amb la nova cuina que emergeix als nostres fogons, mantenint la filosofia i la personalitat pròpia de cada establiment. Actualment, Sant Celoni Cuina està format pels restaurants següents: Angolo, Aroma, El Cruce, El Rebost, Els Avets, La Fonda, La Llar, La Parra, Syrah, Ventidue.

  Adreça postal:
  08470 Sant Celoni
  Tel. 938 674 175
  A/e: santcelonicuina@gmail.com
  Web: http://www.santceloni.cat/cuina

 • Montnegre-Corredor | Restaurant 

  La Taverna del Baix Montseny

  Restaurant de personalitat encantadora amb un concepte atrevit i innovador de cuina natural i casolana de plats amb productes frescos i de proximitat. Els més petits també hi tenen un espai reservat per jugar i deixar que els adults gaudeixin a la taula.

   

  Preu mitjà: 15-18 euros.

  Horari : de 8.30 a 21 h; dimarts, tancat; divendres i dissabtes, fins a les 24 h.
  Adreça postal:
  Ctra. Vella, 5-7
  08455 Vilalba Sasserra
  Tel. 938 411 278
  A/e: restaurantlatavernabm@gmail.com

S'estan mostrant 11 - 19 de 19 resultats.