Nevades i glaçades


Avís de neu: eixos i equipaments afectats per la neu, el gel o el fang

 

Risc de nevades i glaçades

Clicant al damunt de la imatge s'accedeix a un llistat de consells pràctics pels desplaçaments en cotxe en epoca de neu i gel.

 

Consulteu en el document adjunt els eixos i equipaments afectats per la neu. Us recomanem que tingueu precaució. Si el temps empitjora, alguns dels accessos restarant tancats.

 

 

Durant aquests dies poden donar-se afectacions per nevades i glaçades a diferents llocs del parc. Us recomanem que extremeu les mesures de protecció i les precaucions a les activitats a l'aire lliure.

 

Informeu de qualsevol incidència al 112.

 

Podeu consultar informació i recomanacions en els següents enllaços:

 

 


Montseny

Centre d'Informació de Fogars de Montclús

Avís - Per obres a l'aparcament del Centre d'Informació de Fogars de Montclús les places estan limitades. Si voleu pujar amb transport públic, podeu deixar el cotxe a l'aparcament La Forestal de Sant Celoni i agafar el BusParc. 

 

 

 

Horari : Feiners de 10 a 15 h. Caps de setmana i festius de 10 a 17 h. Dimecres tancat. Durant el mes de novembre, obert dijous, divendres i caps de setmana i festius. Durant el mes de desembre, obert els caps de setmana i festius.
Adreça postal:
Ctra. BV-5114, km 4
08479 Fogars de Montclús
Tel. 938 475 290
A/e: p.montseny.cifogars@diba.cat

Restricció de l'accés al turó de Tagamanent


Per risc d’esllavissades el sender senyalitzat des del Collet de Sant Martí fins al Turó de Tagamanent no està practicable.

interest