Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes que cal conèixer per visitar el parc.

 

Nevades i glaçades


Avís de neu: eixos i equipaments afectats per la neu o el gel

 

Risc de nevades i glaçades

Clicant al damunt de la imatge s'accedeix a un llistat de consells pràctics pels desplaçaments en cotxe en epoca de neu i gel.

 

Consulteu en el document adjunt els eixos i equipaments afectats per la neu. Us recomanem que tingueu precaució. Si el temps empitjora, alguns dels accessos restarant tancats.

Durant aquests dies poden donar-se afectacions per nevades i glaçades a diferents llocs del parc. Us recomanem que extremeu les mesures de protecció i les precaucions a les activitats a l'aire lliure.

 

Informeu de qualsevol incidència al 112.

 

Podeu consultar informació i recomanacions en els següents enllaços:

 

 


Font d'aigua no apta per al consum humà


Temporalment i fins la finalització de les obres de millora a la xarxa d’abastament, la font de l’Àrea d’Esplai de les Feixes del Vilar estarà fora de servei i l’aigua dels lavabos no és apta per al consum humà. Preguem disculpin les molèsties ocasionades.

Restricció de l'accés al turó de Tagamanent


Des del 14 de març fins a nou avís

Només es pot accedir al turó de Tagamanent el cap de setmana. Entre setmana el camí d'accès estarà tancat

 

El 24 d'octubre es van iniciar les obres de restauració de l'església de Santa Maria de Tagamanent i el seu entorn. El desenvolupament d'aquestes obres comporta un risc per al visitant, és per això que l'accés al turó de Tagamanent des del collet de Sant Martí quedarà restringit durant els dies laborables. També es veuran afectats per aquesta restricció,  fins l'acabament de les obres, l'accés al recinte de l'església i els seus edificis annexes. Es preveu que aquestes finalitzin el desembre de 2017.