caes

Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Navegació

Montseny Logo Cets Logo CCPAE

La Tavella

El parc d’activitats agroecològiques de la Tavella neix de la voluntat de la Fundació Viver de Bell-lloc d’obrir les portes de l’entitat per donar a conèixer la seva missió i el seu ventall de serveis. El projecte vol ser un espai comunitari, participatiu i integrador on treballadors, empreses, escoles, famílies i públic interessat, pugui venir a gaudir dels espais naturals que formen part del Parc d’Activitats Agroecològiques i conèixer de prop el Viver de Bell-Lloc. Així com també posar en coneixement del visitant, l’entorn natural tot fent descoberta dels boscos autòctons (flora i fauna, espais natural protegits, entorns propers...) i també posar en coneixement, normalitzar i sensibilitzar al visitants, donant coneixements d’agroecologia i avicultura ecològica.

A més a més a la Tavella es produeixen ous ecològics fets per gallines que viuen en llibertat. Es un producte de qualitat i proximitat, amb gallines alimentades a base de cereals i lleguminoses ecològiques i no son tractades amb medicaments de síntesi química ni antibiòtics.

La Fundació Viver de Bell-Lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

 



Adreça postal:
Crta de Cardedeu a Cànoves km 4
08445 Cànoves i Samalús
Tel. 938 444 105 | 657 835 751
A/e: Ivette.miserachs@vivelloc.cat
Web: https://www.vivelloc.cat/ca/